Helena gillar – glómoist hydration mist

  - Annons -

  Har man en tendens att bli torr under dagen så är denna hydration mist perfekt! (Priser ligger runt 250kr)

  Jag använder den morgon och kväll, min hud känns torr precis när jag tvättat ansiktet. Tycker den är jätteskön! Sen blir det tvärtom under dagen, flottig som en pizza.

  Men blir man torr under dagen så kan man ju inte så enkelt smörja in sig med en lotion om man har smink, det blir ju kaos! Den här kan du spraya över makeupen och sen känns det bra igen! Det blir ganska blött först men torkar snabbt, och ser lika fint ut som innan.

   

  Make up artisten Annika Söderlund berättade att hon gjorde en brudsminkning en gång, då bruden var så torr att hela näsan flagnade. Jättesvårt att få ditt en fin grund då. Ett spray med denna så var syndes det torra ingenting!!

  - Annons -

   

  En välgörande blandning av antioxidanter med anti-age fördelar i en mist som ger huden omedelbar fukt. Spraya på huden före eller efter makeup eller för att fräscha upp huden under dagen. Använd när huden känns torr (perfekt t ex i torr inomhusluft, framför datorskärmen eller på flygplan – storleken är ok att ta med!)”

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish