Helena gillar – Idun Minerals Nagellack Bergkristall

  - Annons -

  Jag älskar ljusa nagellack och nu till våren är jag speciellt kär i nude-toner (oavsett hudton) och tycker det är så snyggt med högglansiga och välfixade naglar i en färg som smälter in i hudtonen. Så snyggt!

  För mig som är ljus i hyn så är nyansen Bergkristall från Idun Minerals är galet snygg nude-färg som jag vill tipsa om idag :) Jag fick pressprov på detta för ganska länge sen och har använt det titt som tätt sedan dess, tycker det är riktigt bra.

  Idun Minerals nagellack är mineralnagellack och har en så kallad 5-free formula vilket innebär att man tagit bort fem hälsovådliga kemikalier. Jag är inte påläst i vilka ingredienser det handlar om, men det låter onekligen trevligt och märket i sig har bra värderingar och miljötänk :) Nagellacket innehåller dessutom mineraler, vitaminer och mandelolja som stärker och vårdar naglarna.

  Nagellacket innehåller 11 ml, så det är en ganska stor flaska vilket jag gillar! Och hållbarheten på lacket Bergkristall är väldigt bra också tycker jag. Inget att klaga på!

  - Annons -

  Priset är 95:- och de finns att köpa på bland annat Iduns egen hemsida.

  Resultatet blir fint redan efter ett lager om man vill ha ett transparent resultat, men jag gillar det bäst med två lager då man får en snygg täckning.

  Två tummar upp säger jag!

  Hoppas ni har haft en riktigt fin start på den nya veckan. Själv har jag varit ledig hela helgen och donat hemma i trädgården, det är ju som att gå till en terapeut att rensa ogräs och göra fint! Att bokstavligt talat rensa bort sånt som är gammalt, torrt och trist och se nya gröna blad växa sig fina :) Dessutom älskade mamma att pyssla i trädgården så det kändes som att hon blev glad också!

  Och när man har ett jobb som pendlar mellan kreativt med smådetaljer och sitta vid datorn och använda huvudet till siffror, mail o.s.v. så känns det riktigt härligt att få jobba lite med kroppen! Man behöver knappt tänka eller fokusera blicken speciellt mycket, man bara kör. Riktigt skönt :)

  Hoppas er helg har varit bra också ♥ Kram!

  - Annons -
  Föregående artikelLove Contours All
  Nästa artikelForma ögonbryn är ett hantverk
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Hej! Har en fråga som inte rör nagellack men det kanske går bra ändå? Jag har tidigare använt glominerals pressed base foundation i färgen Natural fair. Men den är lite för gul för mig, vet du om det finns en annan färg med samma ljushet men mer rosa, tex beige light? Har tyvärr inte möjlighet att själv kolla på dem i butik utan kan endast beställa online.
   Tack! :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish