Helena testar – IsaDora Gel Matt Top Coat

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Min syster Malin älskar (som ni som kikat på vår videopodd redan vet) IsaDoras gellack! Jag har faktiskt inte satt dessa på prov ordentligt tidigare fast jag varit sugen, men har nu äntligen gjort det och håller verkligen med Malin!

  Resultatet blir jättefint, de torkar snabbt trots flera lager och blir otroligt hållbara. Verkligen tummen upp!

  Det är specifika gel-nagellack och ett överlack som ska användas till just dessa och i IsaDoras senaste pressutskick så fick jag även gel-överlacket IsaDora Gel Matt Top Coat som gör naglarna matta.

  img_9394_111

  Även detta överlack får två tummat upp! Jag applicerar två lager gel-nagellack och sedan detta över, och trots tre lager så torkar det relativt snabbt utan att vara mjukt en längre tid som annars är vanligt vid flera appliceringar. Och resultatet blir matt, jämnt och fint.

  - Annons -

  Det jag gillar med att det här överlacket är just ett gellack är för att resultatet blir så jämnt på nageln även om dom inte är polerade, annars kan matta nagellack lätt framhäva ojämnheterna mer än ett glansigt tycker jag.

  img_9615_111

  På långfingret har jag det glansiga överlacket för att ni ska kunna se skillnaden bättre.

  Som ni ser på bilderna i detta inlägg så är mina naglar inte 100% släta heller men ni ska veta hur de ser ut under, jag har verkligen inte tagit hand om mina händer den senaste tiden (fy skäms) och dom är så slitna att det knappt går att polera bort för då skulle dom bli så tunna.. Så det här jämna resultatet på mina naglar är verkligen jättebra!

  Nyansen jag har på bilderna är 266 Purple Power, den ser lite mer lila ut i flaskan men tycker att den går mer åt det vinröda hållet på naglarna av någon anledning, men fortfarande jättesnyggt!

  img_9617_111

  Kan man använda det matta överlacket över andra nagellack också?
  Svar ja! :) Det funkar även till nagellack som inte är gellack och får andra märket, vilket gör mig väldigt glad.

  Det matta överlacket IsaDora Gel Matt Top Coat kostar 89 kronor, precis som de andra gel-lacken från IsaDora.

  Någon av er som testat? :)

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Jag har provat isadoras gellack nu och första gången höll det ca en vecka men därefter håller det inte ens en dag. Jag följer stegen och sitter under vanlig taklampa vid fönstret för att få mkt ljus. Vad gör jag för fel, för kort torkningstid ?

   • Vad konstigt att det är så olika. Det kan bero på flera saker men jag skulle rekommendera att polera naglarna innan, nagellacket håller alltid bättre på en slät yta. Det kan även bero på torkningstiden som du säger, lacket behöver torka ordentligt mellan appliceringarna. Men för mig torkar det ändå relativt snabbt så jättelång torktid behövs inte för mig. Alternativt att du målar för tjocka lager? Det är även viktigt att ha helt rena naglar innan, jag brukar ta lite nail polish remover (använder alltid acetonfri) innan nagellacket för att ta bort alla fetter o.s.v. från nageln.

    Jag vet inte om detta gäller även gellack som inte härdas under lampa, men jag har även hört av en nagelterapeut att gellack (sån som härdas under lampa) kan sitta dåligt p.g.a. hormoner. När jag bytte preventivmedel så lossnade mina gelnaglar och hon sa att det är vanligt om man är gravid också. Så har man bra naglar för nagellack ena veckan och sedan nästa vecka så håller det inte alls, då kan det kanske bero på hormoner? Obs detta är bara en spekulation från min sida :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish