Helena testar – Yves Rocher Eyeliner Prune

  - Annons -

  Dagens sminkning har jag gjort med den flytande eyelinern Yves Rocher Eyeliner i nyansen Prune – en mörklila matt eyeliner som är riktigt, riktigt snygg! Den är så mörk att den nästan känns svart, men är ändå lite roligare än en helsvart eyeliner. Bra tips om man vill ha en färg utan att det blir knalligt :)

  Det var när jag letade efter en annan eyeliner i mina proppfulla sminklådor som jag fyndade den här. Jag fick hem pressprov på den för superlänge sen men kan inte minnas att jag testat den någon gång. Kul att man kan fynda i sin egen sminksamling, haha.

  66166

  Kostar 119 kronor på Yvesrocher.se*

  Jag har använt eyelinern helt utan ögonskuggsprimer för att sätta hållbarheten på prov ordentligt, och utan primer är mina ögonlock otroligt oljiga vilket få eyeliners klarar av. Den klarar testet riktigt bra faktiskt! Efter en hel dag så ser man om man tittar väldigt noga att eyelinervingen har färgat av sig pyttelite i hudvecket från globlinjen, men det är nästan ingenting man tänker på och själva eyelinern är fortfarande väldigt snygg. Och jag har som sagt JÄTTEoljiga ögonlock.

  - Annons -

  Så har man ofta problem med att en eyeliner flyter ut eller kladdar av sig när man blinkar så är den här superbra, den är däremot inte vattenfast så är problemet tåriga ögon, regn eller liknande så bör man välja en vattenfast eyeliner istället.

  Jag måste även ge eyelinern ett stort plus för enkel applicering, den är lätt att få skarp och jämn, torkar snabbt och flyter inte ut i linjerna innan den torkar. Jag gillar inte dipliners överlag dock så jag använde en separat eyelinerpensel.

  Jag använde eyelinern till en vardagssminkning med lite vit ögonskugga och lilarosa läppar:

  IMG_1586_111

  Bassmink:
  Foundation – Pixi H2O Skintint (Nude)
  Puder som neutraliserar rött – gloMinerals Redness Relief Powder
  Contouring – Paese Bronzing Powder (1M)
  Rouge – gloMinerals Blush (Papaya)
  Fixing Mist – Pixi Makeup Fixing Mist

  Ögonbryn – Pixi Natural Brow Duo (Natural Brown)
  Matt läppstift – Nyhet från Paese som kommer komma in i butiken och webshopen i slutet av sommaren/början av hösten, har satt dom på prov och är sååå nöjd! Jag har en ljus på hela läpparna och en mörkare lila i konturerna.

  tutorialfemton_111

  1. Mörklila eyeliner med vinge, Yves Rocher Eye Liner (Prune)*
  2. Vit ögonskugga som en linje ovanför eyelinervingen, Paese Kashmir Eyeshadow (601)
  3. Samma vita skuggan i ögonvrån
  4. Svart mascara på överfransarna, Magnetic Lash Mascara

  IMG_1655_111

  IMG_1613_111

  Hoppas ni blev inspirerade :)

  - Annons -

  Kram! ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish