HH Simonsen Root Volumizing Foam

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag skrev lite kort om volymskum i mitt tidigare inlägg om volym i håret, men jag tänkte göra ett mer detaljerat inlägg om det nu också! :)

  Volymskum är precis som det låter, skum som man använder i hårbotten för att få mer volym. Jag vet inte hur alla funkar men min använder man efter duschen i fuktigt hår, och sen ska man gärna föna det också för mer effekt!

  HH Simonsen Root Volumizing Foam är ett volymskum som jag har börjat använda väldigt mycket! Flaskan är väldigt praktisk, man sprayar direkt i hårbotten och masserar sedan in det med fingrarna.

  Jag har tidigare inte haft så bra erfarenhet av volymskum, tycker att det antingen har blivit för lite effekt eller så har håret känts smutsigt och det gillar inte jag. Men den här från HH Simonsen ger fin volym som håller länge, och så länge man inte överkonsumerar (vilket man inte behöver för att få effekt) så känns håret väldigt rent och luftigt också :)

  Dessutom innehåller den värmeskydd upp till 230º C vilket alltid är bra!

  - Annons -

  Jag personligen brukar komplettera med fler steg när jag orkar, krusa håret med tång o.s.v., men för en snabb volym utan krångel så är detta en perfekt produkt även ensam!

  Flaskan innehåller 200 ml och kostar 169 kronor HÄR.

  Kram på er!

  - Annons -
  Föregående artikelMelodifestivalensminkning – Mariette
  Nästa artikelJag ♥ Miska
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish