Hissar och dissar Yves Rocher-produkter

  - Annons -

  Jag har spammat lite Yves Rocher-produkter de senaste dagarna, men det är bara för att jag fått förfrågningar om att skriva så mycket som möjligt innan min rabattkod YRHELENA går ut, vilket den gör efter idag!

  Så nu tänkte jag sammanställa vilka produkter jag tycker om, och vilka ni (enligt mig) inte bör lägga pengar på och varför!

  Jag har nämligen testat hur mycket som helst från det här märket och gillar principen kring det, det är naturligt och miljövänligt men ändå billigt tack vare att Yves Rocher äger allt själva, allt från odlingarna till försäljningen, inga mellanhänder som snor åt sig pengar med andra ord :)

  Och med det sagt så finns det vissa produkter som utmärker sig lite extra här hemma hos mig, vissa gillar jag superdupermycket, och trots att jag gillar det mesta så finns det även några få produkter som inte faller mig i smaken alls.

  Hoppas det här inlägget uppskattas! :)

  - Annons -

  helena-dissar

  Tummen ner:

  Velvety Loose Powder* – Pudret funkar som det ska, men det doftar superstarkt, så mycket att det sticks i näsan!! Så det används bara i nödfall.
  Solskydd Zero Trace Spray* – Jag hade med mig denna till kap verde, men den var för oljig och går inte in i huden tillräckligt snabbt. Med en solskyddsfaktor så måste man ju vara noggrann och ta ganska mycket så att man får ordentligt överallt, men med denna ville man snåla för att kunna sätta på sig linne och shorts och gå till stranden utan att få oljefläckar på kläderna.
  Gentle Eye Makeup Remover* – En remover för känsliga ögon, funkar men är inte supereffektiv direkt, och dessutom svider den i ögonen vilket är konstigt eftersom den är anpassad för just känsliga ögon! Deras tvåfasiga remover är mycket, mycket bättre.

  helena-hissar

  Tummmen upp:

  Mascara Volume Vertige* – Min favoritmascara från Yves Rocher! Jag har en i varje färg! Ger både volym, böj, separation och bra hållbarhet.
  Waterproof Eye Pencil* – Vattenfast kajalpenna i flera fina färger, pigmentrika och hållbara, jag älskar allihop!
  Loose Pearls* – Glittriga lösögonskuggor, hur fina som helst! Nyansen 05 är min absoluta favorit, den är så himla användbar.
  Express Eye Makeup Remover* – Den här sminkborttagningen för ögonmakeup är ruggigt bra!
  Ultra Long-Lasting Cream Eyeshadow* – Vattenfasta krämögonskuggor, fina, lättapplicerade och sitter som berget!
  Grand Rouge Lipstick* – Alla deras läppstift är hur bra som helst, och speciellt älskar jag Grand Rouge-serien. Supersköna på läpparna, pigmentrika, heltäckande och finns i massa fina färger.

  Vilka Yves Rocher-produkter gillar/ogillar ni? :)

  - Annons -
  Föregående artikelSomrig parfym från Yves Rocher
  Nästa artikelSmokey eyes
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  1. Grand Rouge-läppstiften och den tvåfasiga removern är mina favoriter! Har testat lite dag- och nattkräm, duschtvål och bodylotion som jag inte gillade alls…

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish