Somrig parfym från Yves Rocher

- Annons -

Snart är det dags för årets Swedish Beauty & Cosmetic Awards och jag är bjuden på galan i år igen, yeeey! :)

Och ganska nyligen fick jag ett litet utskick med de Yves Rocher-produkter som är nominerade i år, och en av de är parfymen Moment de Bonheur L’Eau de Toilette* som är nominerad i kategorin “Årets damdoft under 500 kr”.

Yves Rocher är kända för sina goda parfymer och det är inte första året en av deras parfymer är nominerade i denna kategori. Förra året hade de två nominerade dofter varav en faktiskt vann också! Det var herrparfymen Ambre Noir som jag tycker är himmelskt god! Jag gillar egentligen inte att könsbenämna produkter, men kategorierna i beauty awards heter så :)

Dofter är otroooligt mycket smaksak, men ska jag vara brutalt ärlig så har aldrig Yves Rochers damparfymer fallit mig i smaken alls. FÖRUTOM DENNA, oh my god, den här så god att jag vill hälla den över mig haha! :)

yves-rocher-parfym

- Annons -

Moment de Bonheur lanserades förra sommaren och det känns som en bra tajming att tipsa om den nu igen, den känns väldigt vårig och somrig, Den är väldigt fräsch, söt utan att bli sliskig, blommig utan att bli för stark och perfekt lagom fruktig!

”Rosdoft med utmanade friskhet” så beskrivs den av Yves Rocher. En blandning av ros och äpple med inslag av cederträ är det i alla fall, och jag tycker den känns väldigt feminin samtidigt som den är ungdomlig. Sommardofter passar alla! :)

Någon av er som doftat på denna? Håller ni med mig?

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

3 KOMMENTARER

    • Hmm, hur definierar du många? haha :) Jag har gett bort en hel del till systrar och liknande som har varit testade men inte använda längre, men har kanske 15 stycken kvar hemma i lådan, men använder oftast bara 2 av dom, mina favoriter :)

      • Hihi var bara nyfiken, blir så sugen jämt när jag läser i bloggar om olika recensioner av parfymer, vill ha varenda en typ ;)

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish