Hittade ett sexklöver

  - Annons -

  Jag vill tacka er för det enorma stöd jag har fått de senaste dagarna! Tänk att det finns så många fina människor som tröstar, stöttar och känner medlidande fast man bor mil ifrån och inte känner varandra mer än genom bloggen. Ni är så fantastiska, finner inga ord ♥

  Och även fast det inte finns någonting man kan säga eller göra som tar bort smärtan, så känner jag ändå att allt stöd och värme från omgivningen är väldigt hjälpsamt för att klara av dagarna. Så tacksam!

  Titta vad jag hittade igår:

  sexklöver

  - Annons -
  Föregående artikelÄlskade mamma
  Nästa artikelJust nu – Mot Turkiet!
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  1. Hej! Jag tänkte kommenterat igår, men när jag skulle skriva hittade jag inga ord. Det är som du säger, att det finns inget att säga som kan ändra på något. Det “är” just nu hela tiden för er kan jag tänka mig. Eller jag har ingen aning! ?
   Jag kan inte förstå och känna hur ni som är så nära mår . Hoppas av hela mig att det lättar så sakteliga…… Kramar från mig <3
   Mvh Marita i Falkenberg

  2. Jag har ju haft strul med din blogg den senaste månaden av nån konstig anledning.
   Men när jag väl kom in så blev jag lite chockad ang din mamma.
   Har själv samma problem sen 23 år tillbaka,men hade jag inte haft mina mediciner så hade jag inte fungerat.Men i allafall så är jag glad att det nu funkar med din blogg(vad det nu var som var fel)
   Hade en del att plöja igenom den senaste månaden och du ger alltid väldigt bra tips,det gör ni alla som har sminkbloggar.Så jag har tagit till mej mycket som ni tex testar och jag har som du väldigt fet hy och att du tar upp det emmellanåt är toppen och ger tips på vad man kan köpa osv.Sköt om dej och försök ha en trevlig midsommar,kram :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish