Just nu – Mot Turkiet!

  - Annons -

  Hej fina ni!

  Jag kommer sakta men säkert komma tillbaka till jobbet igen, och börjar lite lagom med bloggen och sådant som jag dels kan sköta hemifrån, men också som känns lite som terapi för mig. Bloggen har aldrig känts som ett ont måste och jag börjar få lite abstinens nu! :)

  Idag är det måndag och just den här veckan var det faktiskt, redan innan allt kaos, planerat att jag ska vara borta från jobbet. Jag hade tänkt förbereda bloggmaterial förra veckan (och dom planerna blev ju ändrade) men det här är min enda planerade semester-vecka på hela sommaren och jag ska faktiskt till åka till Turkiet!

  Och även fast det känns fel att ”åka bort på roligheter” så kommer det kännas fruktansvärt skönt att komma bort från allt. Jag åker inte med vilka som helst heller, utan med min syster Mia och hennes två barn Meja och Mila! :)

  2440199

  - Annons -

  Bjuder på en bild från min senaste utlandsresa i Kap Verde ♥

  Med andra ord, jag kommer börja uppdatera lite mer här men jag är inte tillbaka på jobbet förrän 6:e juli och det är först då som jag kommer återgå till rutinerna och uppdatera regelbundet med sminkningar och produktrecensioner.

  Men jag hoppas att ni kommer tycka om lite semesterbilder och tillbakablickar på gamla sminkningar så länge? :)

  Kram på er!

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  6 KOMMENTARER

  1. Håller med de andra, tror det är super att åka iväg en sväng – och det finns inga rätt eller fel i en sorg, man gör precis som man känner. Skönt att du är tillbaka lite grand, har tänkt mycket på dig senaste dagarna även om vi inte känner varandra. Kram

  2. Du gör helt rätt. Din mamma vill att du lever och gör allt roligt som du planerat. Hon njuter med dig/er nu i sol och värme. Livet ska levas. Minnena har du alltid kvar.
   Vet du vad, på Kap Verde var jag för 4 år sen. Helt underbar ö. Där gick min sambo ner på knä och friade till mig…en så romantisk överraskning <3
   Det ska bli så spännande och roligt att ses igen! Stor varm kram till dig!!!!!

  3. Hej där!
   Brukar läsa din blogg ibland. Tycker den är bra!
   Jag vill önska sig en härlig resa då jag förstår att du inte har din mamma kvar. Jag blev verkligen berörd av det! Skönt att åka med din syster nu! Stor kram och ta hand om er! Ha det väl önskar Camilla.

  4. Det är inte fel eller dumt att åka på roligt när livet känns tufft- TVÄRTOM!

   Det är ju då man behöver det som mest. Njut av att byta miljön och få bort måsten under en kort tid. Tanka energi och bara LEV! Det hade din mamma velat. 💜

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish