Höst hos Yves Rocher

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Nu är det bara en vecka kvar innan augusti är slut och sedan kommer höstmånaden september! Redan nu har jag börjat inspireras av hösten, sommaren må vara underbar men hösten är så inspirerande och motiverande tycker jag, lite som ett nyår!

  Därför har jag nu valt ut lite höstinspirerande produkter från Yves Rocher som jag tänkte tipsa er om, alla borde unna sig någonting nytt inför denna murriga och mysiga årstid tycker jag. Lite doftljus, hudkrämer och massa smink! :)

  IMG_0288_111

  I höst är jag först och främst besatt av dova läppfärger, muuums! Alla dessa är Yves Rochers Fuktgivande läppstift förutom nr. 24 som är Grand Rouge Lipstick.

  IMG_0320_111

  - Annons -

  Murriga Kajalpennor är perfekta när man vill lägga till någonting extra på vardagssminkningen! Mina favoriter nu i höst är nyanserna 06 Bleu, 05 Vert och 01 Brun.

  IMG_0323_111Yves Rochers Volymmascara har jag tipsat er om förut, jag tycker den är superbra! Men visste ni att den finns i blått och brunt också? Dessa kommer jag använda mycket i höst, gärna tillsammans (ena på underfransarna och andra på överfransarna) dom framhäver varandra så fint med varmt mot kallt.

  Tips! Handlar du för över 399:- så får du 100:- rabatt om du anger rabattkoden 100CHECKOUT i varukorgen! :)

  Kramar från mig!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish