Highlighta med ögonskugga

  - Annons -

  Highlighter är det man ljusar upp ansiktet med för att framhäva utvalda delar, exempelvis näsbenet, mitt på hakan, under ögonen och mitt på pannan. Dom delarna ”poppar ut” lite mer om man applicerar en ljus färg precis där!

  Att hitta en bra highlighter till ansiktet är jättesvårt tycker jag, jag föredrar puderform men har tidigare inte hittat någon som jag verkligen älskar att jobba med. De flesta är skimriga (vilket också är snyggt men inte det jag främst är ute efter) eller ger knappt någon effekt alls.

  Jag har länge letat efter en bra highlighter som är matt och pigmentrik och som samtidigt blir naturlig på huden, så att man verkligen kan arbeta fram en form på ansiktet. Och äntligen har jag hittat det (!) dock är det en ögonskugga och inte en highlighter, men resultatet blir riktigt bra!

  Ögonskuggorna är Paese Kashmir Eyeshadow i de ljusa nyanserna 605 och 667 – den ena är ljus och neutral och passar oss med ljus hy, medan den andra är varmare och lite mörkare och passar er med mörkare hy, exempelvis ni som är solbruna nu efter semestertiderna :)

  paese-light - kopia

  - Annons -

  Ögonskuggorna kostar 49 kr och finns på creativemakeup.se!

  Jag använder nyansen 667 :)

  highlighta-ansiktet

  På dessa delar av ansiktet applicerar jag highlighter!

  Denna sminkning kommer publiceras på Imakeyousmile.se senare idag :)

  IMG_8576_111

   

  Kram, kram!

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish