Underbara läsare

  - Annons -

  Jessie sa…
  “Jättefint Helena!! Som alltid!!
  Måste bara berömma den fantastiska service du ger ang. din webbshop!! Jag beställde i morse och två timmar senare får jag reda på att du redan postat min best. Lika snabbt gick det sist jag beställde. Verkligen en eloge för det!! Hoppas att paese trioskuggan kommer hem snart för jag är köpsugen =) Kram från Jessie”

  Jag kommer nog aldrig vänja mig vid att ha såå underbara läsare som jag har! Förstår ni vilket underbart jobb jag har? Jag får komplimanger exakt varenda dag! :)

  Det är så roligt att inte bara få komplimanger om att man är fin (vilket jag så klart också älskar) men att också få komplimanger för någonting man gör det träffar verkligen rakt i hjärtat!

  Jag gör mitt bästa för att ni ska få 100% service i webshopen och i bloggen, jag svarar på alla mail och frågor och jag försöker alltid ha allting i rullning. Så om någonting går fel eller om jag missar att svara på någonting så ska ni veta att det beror på mänsklighet och inte slarv eller att jag inte bryr mig. Missar jag en kommentar t.ex. så är det bara att påminna! :)

  Tack alla ni som tar er tiden att lämna en kommentar då och då, det betyder massor!!

  - Annons -

  IMG_7144_111

  Nu sitter jag och kollar olika klädsidor, åh vilken kläd-ångest jag har inför Blog Awards! Har ni några tips? Jag tänkte först låna från presskontor så att man kan få vara lite lyxig för en gång skull, men det är ju ändå ett festligt event, tänk om någonting händer med kläderna! Jag är ju ganska klumpig av mig, och så finns det ju alltid klumpiga runt omkring också.

  Samtidigt har jag inte direkt råd att handla någonting heller. Hmmm… :)

  Nå väl, nu ska jag njuta av att det är fredag!

  - Annons -
  Föregående artikelAfternoon tea Makeup
  Nästa artikelHighlighta med ögonskugga
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  1. Jag håller med, otroligt bra service och snabb leverans, dessutom fick jag ett handskrivet kort med varje beställning. Hur gulligt som helst! Jag är supernöjd med alla produkter jag har köpt och jag längtar efter att testa fler :)

  2. Håller med förgående talare,när jag beställde löspudret, blev jag så paff att det kom så fort.Och sen är det så kul att du svarar när man undrar över något,inte alla som gör det.Sen är du så gullig och rar,kram :)

  3. Kolla på members.com, där finns det kläder från många olika märken till stora rabatter! :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish