Höstfin i håret hos Creative Zone

  - Annons -

  Ursäkta dagens dåliga uppdatering, jag har varit i Uppsala hela förmiddagen och efter det filmade jag och Malin en ny videopodd – som dock misslyckades så den får ni inte se haha. Vi testade med en ny kamera men det blev nått knas. Så vi får filma om det en annan dag!

  Men vet ni vad jag gjorde i Uppsala?! Jag blev otroligt höstfin i håret av Lynn på frisörsalongen Creative Zone! Man är verkligen i trygga händer hos henne och hon förstår precis vad man menar när man förklarar vad man är ute efter. Jag är supernöjd :)

  Även fast hårfärgen inte ville fästa som den skulle i mitt hår (blekt hår som duschas i metallrikt vatten varje dusch är inte det lättaste håret att färga) så gav hon inte upp förrän både hon och jag var riktigt nöjda! Det finns många duktiga frisörer, men ärliga frisörer vet jag inte om det kryllar om? Hon sa direkt efter första tvätten att hon inte tyckte det blev en tillräckligt bra nyans för mig, den var för kall, och även fast hon fick lägga på ett kol så hann hon slänga i en ny färg, klippa håret och flytta upp min hårförlängning, och jag var bara där i 3 timmar totalt. Eloge till henne säger jag!

  höst-hårfärg

  Så här fin är jag nu! Ombré i en mer röd/kopprig nyans, fint va?? :)

  - Annons -

  Jag är såå nöjd verkligen, övergången mellan hårfärgerna är perfekt, nyansen är lagom mörk så att jag får den snygga höst-effekten utan att känna mig som en helbrunett, och den rödaktiga färgen på det är ju grädden på moset!

  Den röda tonen i håret vill inte riktigt komma fram på bild, det är lite mer rött i verkligheten :)

  Dessutom har vi klippt löshåret till min egen längd, så nu har jag det inte som förlängning längre utan bara som ifyllnad för att håret ska bli tjockare. Det känns hur bra som helst, längden går till mitt på brösten typ och det är en lagom längd tycker jag.

  jordgubbs-hårfärg-före-efter

  Kolla risbusken på före-bilden haha.

  Löshåret är från Hair Talk som vanligt :)

  före-och-efter-hår

  På denna före-bild har vi tagit ut löshåret redan, så sådär ser alltså mitt hår ut utan löshår.

  IMG_1189_111

  Tog en snabb bild nu på kvällskvisten där ni ser den röda tonen lite bättre :)

  - Annons -

  Snyggt va??

  För er som letar frisör i Uppsala – gå till Creative Zone! Dom är lite dyrare än många salonger, men man får det man betalar för och det är verkligen värt det!

  Kram på er!

  - Annons -
  Föregående artikelRepfläta – Tutorial
  Nästa artikelBrun vardagssotning
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  14 KOMMENTARER

  1. Supersnyggt. Blev sugen själv att färga i denna nyans, men jag gjorde mitt hår ljusare för någon vecka sedan så det får vänta.

  2. Men åhh så himla snygg du blev! Passade dig riktigt mycket! Förstår vad hon menar med “svårt att färga” för jag har exakt samma problem men hon lyckades så bra!

  3. Men wow så fint! Va roligt att du börjat prova lite annan färg trots att du sa innan att ville hålla dig till det ljusa. Du passade super bra i denna färgen!

   • Taack! Ja jag har supersvårt med förändringar av just håret av någon anledning, och jag fastnar lätt i “samma ljusa” bara för att jag vet att jag känner mig snygg i det. Men jag är supernöjd och glad att jag vågade! :D

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish