Höstig smokey eye

  - Annons -

  Jag recenserade IsaDoras palett 64 Magic Mauves i mitt senaste inlägg, och jag skulle vilja visa en till sminkning med den för jag känner att gårdagens blev lite tråkig och färgerna kom inte fram ordentligt. Dom är ju som ni såg i recensionen väldigt fina : )

  Så idag har jag gjort en smokey eye med den mörka rödbruna ögonskuggan, samt highlightat i ögonvrån med den ljusrosa. Som jag skrev i recensionen så har den mörka skuggan en tendens att bli lite dassig när man tonar ut den vilket är jättesynd och det ser ni i dagens sminkning också.

  Men för övrigt tycker jag om paletten och det blev ändå en väldigt snygg höstsminkning : ) Eller vad säger ni?

  Det är alltså dessa två skuggor ur paletten som jag har använt!

  - Annons -

  Rödbrun ögonskugga sotat runt hela ögat.
  Ljus ögonskugga i ögonvrån.
  Beige kajalpenna längs vattenlinjen, Paese Eye Pencil Beige.
  Svart mascara på alla fransarna, Golden Rose Miracle Lash Mascara.

  Läppstift, Paese Argan oil lipstick i nyansen 17.

  Ha en underbar dag fina ni!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish