IsaDora Eye Shadow Palette 64 Magic Mauves

- Annons -

Gårdagens sminkning gjordes med IsaDoras nya ögonskuggspalett 64 Magic Mauves som består av fem ögonskuggor i både ljusa och mörka nyanser i ganska kalla toner. Det är ganska mycket höst- och vinterkänsla i paletten skulle jag säga!

Alla ögonskuggorna är jättefina! De är pigmentrika, superskimriga och färgerna är underbara!

Ett vanligt problem med många av IsaDoras skimriga skuggor är att dom blir lite för smuliga och svåra att fästa på ögonlocket, glitterkornen liksom faller bort och kvar på ögonlocket blir nästan bara en dassig puderskugga. Det problemet har inte dessa skuggor lika mycket utan känns lite mer krämiga, fortfarande så vill mycket av glitterkornen hamna under ögonen när man använder de ljusaste skuggorna som är mer skimriga än de mörka, men det fäster fortfarande bra på ögonlocket så om man är försiktig vid appliceringen så är det inga problem.

Den ögonskuggan som först tilltalade mig mest är den rödbruna längst till höger, den är så fin! Men tyvärr blir den lite dassig när man tonar ut den, den röda glowen hänger liksom inte med. Så den kan jag tänka mig är fin till en sotning med nästan enbart den färgen, så att den verkligen kommer fram, men i gårdagens sminkning när jag bara använde lite av den så kändes resultatet mest dassigt tyvärr.

- Annons -

Med andra ord, ögonskuggspaletten är bra och ögonskuggorna superfina! Men jag tror att skuggorna gör sig bäst ensamma eller två och två, när man inte blandar dom för mycket. Den ljusrosa i mitten kommer säkert vara superfin ensam på ögonlocket på en vardagssminkning! : )

 Med paletten medföljer även en borste som jag glömde fota, den är bättre än många borstar som brukar följa med ögonskuggor, men jag slängde den faktiskt direkt, har man bra borstar så är den inget jag rekommenderar. Men absolut funkar den : )

 Fina färger va?? Vilken är er favorit?

Kram, kram!

- Annons -
Föregående artikelLiten intervju
Nästa artikelHöstig smokey eye
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish