Höstlook

  - Annons -

  Det här är inte den bästa årstiden för en sminkbloggare, ljuset ändras varannan sekund så mina steg för steg-foton blir aldrig bra, på vissa bilder ser det inte ens ut som samma ögonskugga längre så då förvirrar mina tutorials mer än hjälper känns det som.

  Jag måste lösa det på något vis, har kollat på olika blixtrar och lampor så jag slipper förlita mig på dagsljuset. Men det är med andra ord inte av lathet det har varit dåligt med steg för steg-sminkningar här, snarare tvärtom jag kämpar och kämpar för att få ihop bilderna men det slutar alltid med att jag skiter i att publicera dom helt hehe.

  Idag ser det dock ganska jämngrått ut ute så jag ska göra ett nytt försök, men så länge bjuder jag på gårdagens sminkning som ni alltså tyvärr inte får se i steg för steg, men den är inte direkt komplicerad heller :)

  IMG_4362_111

  En snygg höstlook blev det, känns aktuellt i detta regnrusk som det är idag :)

  - Annons -

  IMG_43277

  1. Applicera den höstiga ögonskuggan Cyklamen Bronze från YAG Mineral på hela ögonlocket.
  2. Tona ut kanterna ordentligt med en mjuk sminkborste.
  3. Sota med svart ögonskugga längs undre fransraden och lite upp ytterst på ögonlocket, Paese Kashmir Matte Black Eyeshadow.
  4. Ljusa upp blicken med Annikas Favoritskugga i ögonvrån och i mitten av ögonlocket ovanpå Cyklamen Bronze.
  5. Svart kajalpenna längs vattenlinjen, Paese Linea Automatic Eyeliner.
  6. Svart mascara på alla fransarna, Golden Rose Miracle Lash Mascara.

  IMG_4334_111

  Läppstift, Pür Minerals Château de Vine Mineral Lipstick i nyansen Smooth Talker.

  IMG_4358_111

  IMG_4360_111  IMG_4386_111

  - Annons -
  Föregående artikelBrunt läppstift
  Nästa artikelDreams
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Om man viker ett papper som en triangel och sätter de så att den täcker blixten så ska det ge en varmare bild så att man inte ser blek ut har jag hört.

  2. Ett alternativ kan vara att köpa en extern blixt som du sedan studsar mot en vit reflektor en vit vägg, ett vitt tak eller köper en diffusor till den. (Ju större diffusor desto mjukare ljus). Eller en portabel softbox till extern blixt som ger mjukt ljus! Detta kostar inte skjortan vilket också är bra! :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish