Hudvård från Rapsodine

  - Annons -

  Jag fick hem ett pressutskick med en duschkräm och en body lotion från det svenska märket Rapsodine förra veckan, och jag föll för dom redan vid första användningen!

  Det här märket gillar jag :)

  IMG_7659_111

  Rapsodine är ett Svenskt ekologiskt märke, närmare bestämt ett familjeföretag baserat i Mariestad där alla produkter tillverkas i en egen fabrik. Alla råvaror kommer från Sverige, och den röda tråden i innehållet, kallpressad rapsolja, kommer från en och samma gård och är KRAV-odlad. Dessutom är alla förpackningarna gjorda av återvinningsbart material.

  Priserna är inte superhöga heller, på t.ex. Vitaminvaruhuset.se finns en hel del av sortimentet och de har just nu rea, så alla produkter kostar mellan 55-99 kronor.

  IMG_7672_111

  - Annons -

  Rapsodine Body Lotion är en krämig och härlig kräm som innehåller ljungextrakt och rapsolja. Ljung vårdar huden och hjälper till att bevara hudens elasticitet, och rapsolja är rik på E-vitamin och har en lång fuktighetsbevarande verkan.

  Jag gillar den främst för att den så otroligt snabbt går in  i huden, även om man tar mycket kräm, och huden blir såå len efteråt!

  Doften är naturlig och mild, kommer inte på någon bättre förklaring, lite blommigt men inte “klassisk blomdoft” heller. Jag gillar doften i alla fall, mild och lätt.

  Här ser ni en bild på krämen:

  IMG_7682_111

  Två stora tummar upp får denna body lotion av mig, love!!

  IMG_7668_111

  Rapsodine Duschkräm innehåller rapsolja och extrakt från enbärsskott som tillsammans vårdar och återfuktar huden. Duschkrämen är väldigt lätt, tunn i konsistensen utan att kännas för rinnig, och den löddrar mycket och känns väldigt skön på huden. Har ungefär samma doft som lotionen. En mild, lätt och härlig duschkräm som jag också tycker mycket om :)

  Två tummar upp med andra ord, och jag blir otroligt sugen på att testa alla andra produkter från Rapsodine! ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish