Hur använder man brun utan sol på händerna?

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  ”Jag har inte fått så mycket färg i sommar, och ska nu smörja in mig med brun utan sol istället. Men jag har en fråga, hur ska man göra med händerna? Har läst att man ska smörja in kroppen med händerna och sen tvätta händerna noga, men då blir väl dom lika bleka som innan? Det ser väl inte bra ut? Finns det något annat sätt?”

  Händerna är inte det enklaste när det kommer till brun utan sol, men enligt mig blir det allra snyggast att inte ha brun utan sol på handflatorna, men ovansidan av händerna tycker jag absolut att man ska smörja in :)

  Sedan kommer ju händerna att blekna snabbare än kroppen eftersom att man tvättar dom så ofta, men då bleknar dom lite mer jämnt ändå.

  Så här brukar jag göra min brun utan sol på händerna:

  Hur använder man brun utan sol på händerna?

  1. Smörj in hela kroppen med hjälp av händerna.

  - Annons -

  2. Tvätta händerna och skrubba dom ordentligt kring naglarna och på handflatorna, annars kan det lätt bli extra brunt där. Var försiktig så att du inte stänker vatten upp på armarna.

  3. Applicera en klick brun utan sol-lotion på händernas och fingrarnas ovansida, och hur gör man det utan att kladda ner händernas undersida igen? – Med en bomullstuss!

  Hur använder man brun utan sol på händerna?

  Ta en klick brun utan sol på bomullstussen och smörj in med den, då får man ett jämnt och fint resultat utan krångel och kladd :)

  Ni hittar Ida Warg brun utan sol på Nordicfeel.se (adlink). Kommer även länka min recension om deras produkter här så fort den är klar!

  Jag hoppas att mitt inlägg om hur man använder brun utan sol på händerna var till hjälp för er! Om ni har några frågor eller gör på ett annat sätt själv så dela gärna med er i en kommentar här nedan! :)

  Kram från mig! ♥

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish