Populära Paese

  - Annons -

  Jag blir alltid lika glad när ni skriver produktrecensioner på Byher.se, så otroligt roligt! Ni glömmer väl inte att läsa dom när ni funderar på att handla någonting? :)

  För även fast jag testar allting själv och enbart säljer sådant som jag själv tycker är bra och står för, så beror ju mycket ändå på smaksak, hudtyp o.s.v. Så det är alltid bra att läsa andras erfarenheter också.

  Mycket produkter är ju relativt nytt och har inte hunnit få några recensioner än, men Paese är ett av de märkena som har funnits längst och varit allra populärast sen Byher.se startade för lite mer än ett år sedan nu. Här är Paeses mest recenserade produkter!

  populärt-smink

  Paeses ansiktsprimer, puder, matta ögonskuggor och läppstift är utan tvekan de mest omtyckta! :)

  - Annons -

  PaeseBambooNy3

  puder-oljig-hy

  30775_paese-pomadka-populära-läppstift PAESE-makeup-bases

  ansiktsprimer

  kashmir-monomatt-ögonskugga

  Hoppas ni tycker att den här sortens inlägg är kul också :) Detta är inte alla recensioner, fick korta ner lite för inlägget blev så himla långt hehe. Men ni kan läsa alla på Byher.se om ni är sugna. Ni hittar alla Paese-produkter här!

  Bara att hojta till om ni har frågor ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish