Yves Rocher Illuminating Sun Powder

  - Annons -

  Under våren så introducerades väldigt mycket nyheter, och jag hade då supermycket pressprov att gå igenom. En produkt som då hamnade i skymundan i mina sminklådor, vilket jag ångrar rejält nu, det är det otroligt fina pudret Yves Rocher Illuminating Sun Powder* som är en rosa highlighter!

  Den här highlightern är verkligen såå himla fin, två tummar upp :)

  IMG_1158_111

  Den här highlightern är rosa och har även inslag av guld. Den är så småskimrig att den ser glansig ut på huden och inte glittrig, vilket jag tycker är en viktig egenskap.

  Den är lättapplicerad, och blir effektfull och otroligt fin på huden utan att se onaturlig ut :)

  - Annons -

  IMG_1068_111

  IMG_1911_111IMG_1126_111

  Jag applicerar highlightern på kindbenen, hakan, amorbågen, nästippen, ögonvrån, under brynbenet, mitt på ögonlocket samt lite i mitten av pannan. Och på axlarna och nyckelbenen är det magiskt vackert också :)

  IMG_1161_111

  Så här fint kan man framhäva ögonen med denna, fint och naturligt, men effektfullt!

  Men anledningen till att jag ångrar att jag inte bloggat om denna tidigare än för att produkten just nu är “tillfälligt slut” på Yvesrocher.se, så det suger ju. Såg det först när jag skrivit klart inlägget och skulle länka produkten. Men jag hoppas att den kommer in igen, det var nog Limited Edition men det står tillfälligt slut så jag hoppas på det bästa :)

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Föregående artikelPopulära Paese
  Nästa artikelVardagssminkning med få produkter
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Hej, Helena. Jag hittade din blogg genom google då jag sökte på permanent make up. Jag har dock en fråga till dig innan jag bestämmer mig helt. När man tatuerar in eyeliner, bleks den från första stund, eller är det efter till exempel tre år som själva blekningen börjar? Undrar också över om tatueringen försvinner helt så småningom eller just bara bleks? Hoppas du förstår mina frågor. Kram.

   • Hej! Tatueringen bleks successivt hela tiden och det finns alltså ingen specifik tidpunkt då blekningen börjar, men du kommer inte heller se någon skillnad den första tiden, utan tatueringen är mörk och fin väldigt länge. Vissa kunder går 5-6 år utan att vilja fylla i sin eyeliner. Eftersom tiden för blekningen varierar så mycket och beror på ålder, hudtyp, färgval, ämnesomsättning, väder, hudvårdsprodukter och sol så går det inte att garantera att tatueringen försvinner. En äldre hud t.ex, den har inte samma cellförnyelse som en ung, och då kan det vara så att man ser rester av tatueringen hela livet. Så det finns inga garantier, speciellt inte med eyeliner som är så mörkt, men dom är gjorda för att blekna bort helt. Kram!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish