Hur håller ni mascaraborsten?

  - Annons -

  Jag har upptäckt någonting intressant!

  Det var någon som sa till mig att mascaran alltid blir bättre på ena ögat och sämre på den andra, eftersom man är höger/vänsterhänt – och det är ju jättesvårt att byta hand. Dessutom blir det krångligt om mascaraborsten är formad för att passa ögonformen, då blir det ju fel på ena ögat.

  Jag fattade inte alls, vadå byta hand?? Det måste man ju inte, man kan ju bara att vända borsten åt andra hållet och ändå applicera likadant som på det enkla ögat.

  Sedan har jag studerat folk som lägger mascara, och har insett att i princip varenda person håller mascaraborsten rakt över näsan, och har mascaraborsten vänd åt samma håll på båda ögonen, och det är ju jag som är ensam om att hålla som jag gör! Stämmer det verkligen?

  - Annons -

  Jag håller borsten som bilden till vänster. Spetsen på mascaraborsten är då alltid närmast ögonvrån vilket öga jag än sminkar.

  Alla jag har ”studerat” håller borsten som bilden till höger, rakt över näsan. Då hamnar plötsligt spetsen i ögonvrån på ena ögat, och yttre ögonvrån på andra ögat. Är det inte dessutom väldigt lätt hänt att man kladdar?

  Hur håller ni borsten?

  Är det jag som är annorlunda som håller som jag gör? :)

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  31 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish