Guldglittrig nyårssminkning

  Inlägget innehåller annonslänkar (adlinks)

  - Annons -

  Är inte detta en nyårssminkning så säg! Här kommer en riktigt pangsminkning, nämligen en Guldglittrig nyårssminkning! :) Perfekt festmakeup!

  En glittrig festsminkning är inte bara effektfullt, utan även en sminkning som är enkel att känna sig bekväm i om man föredrar ljusa och lätta sminkningar. Då kan man i princip dutta glitter på ögonlocket och bara komplettera med mascara till, så har man en ljus sminkning men som fortfarande är otroligt festlig och effektfull!

  En guldglittrig nyårssminkning är också enkelt att göra rent tekniskt, jämfört med t.ex. sotade ögon och mörka sminkningar.

  Guldglittrig nyårssminkning

  Det här är en så fin guldglittrig nyårssminkning att jag fortfarande får mycket läsare på inlägget trots att det skrev 2013. Många av dessa produkter har därför utgått, men jag har uppdaterat inlägget med länkar till liknande produkter! :)

  - Annons -

  Guldglittrig nyårssminkning

  Guldglittrig nyårssminkning produktlista:

  Guldglitter på hela ögonlocket. På bilden har jag använt ett glitter som utgått, kan istället rekommendera NYX Professional Makeup Face & Body Glitter Gold (Adlink)

  Fäst glittret med Make Up Store Mixing Liquid (adlink). Det är jätteviktigt! Annars kommer glittret inte fastna på ögonlocket och det lilla som gör det kommer trilla av under kvällen.

  Svart ögonskugga sotat längs undre fransraden, Make Up Store Paradise Mircoshadow Super Black (adlink)
  Ljus ögonskugga i ögonvrån, Make Up Store Paradise Mircoshadow Shimmer (adlink)
  Svart kajalpenna längs vattenlinjen, Emite Make Up Precision Eye Penci Dams (adlink)
  Svart eyeliner med vinge, BareMinerals Lash Domination Liquid Ink Liner (adlink)
  Svart mascara på alla fransarna, Oriflame Wonder Lash Mascara.

  Klart! Nu är du redo att rocka en superfin guldglittrig nyårssminkning!

  Guldglittrig nyårssminkning med lugg

  Läppglanset Lumene Raspberry Miracle Lip Sorbet nyanserna 14 Fresh Morning och 15 Full of Berries. Detta har också utgått tyvärr. Kan istället rekommendera Lumene Luminous Shine Hydrating & Plumping Lip Gloss (adlink) i nyansen 4 Bright Coral.

  Rött och korall är så fint till en guldglittrig nyårssminkning! Men alla läppfärger passar lika bra :)

  sminkning till lugg

  En guldglittrig nyårssminkning framhäver mina blåa ögon väldigt effektivt! Men är superfint till alla ögonfärger såklart!

  - Annons -

  sminka sig till lugg

  Hoppas ni får en underbar söndagskväll och laddar energin inför en ny vecka! Har ni några önskemål eller vill se fler nyårssminkningar än bara en guldglittrig nyårssminkning, så kan jag rekommendera att kolla taggen nyårssminkningar. Klicka här för att se alla sminkningar taggade med “Nyårssminkning”:)

  Läs även:

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  8 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish