Hur lyckas man?

Jag vaknade och tyckte det luktade konstigt, lite som den typiska brun-utan-sol-lukten. Vände mig mot Miska och sniffade på honom “har han använt min brun utan sol?” tänkte jag.

Sedan inser jag att lukten kommer från mig. Sätter mig upp och tittar på mina armar, och jaaa, dom är faktiskt lite brunare än igår. Och händerna extremt fläckiga! What the fuck?

IMG_2117_111
Hur har det här gått till?

Kliver upp och tittar på min hudotion jag smorde in mig med innan jag la mig:

IMG_2508_111

“Moisturizing Lotion, face and body” från Yves Rocher, precis som jag läste igår.

Det tröttmössan missade var att läsa texten på sidan:

IMG_2504_111SELF-TANNER!

Hur många råkar ta brun utan sol istället för hudlotion??

Jag smorde in smalbenen, framsidan (!) av låren och armarna, otroligt slarvigt bara på de ställena där jag kände att det behövdes mest. Ni kan ju tänka er hur jag ser ut ;)

Dock måste jag ändå ge en tummen upp för produkten, färgen ser naturlig ut och jag är inte alls så fläckig som man skulle kunna tänka sig. Så jag kan ändå tänka mig att resultatet är slående bra när man smörjer in sig med omsorg!

Så kan det gå om inte haspen är på helt enkelt! Just nu längtar jag bara till det inte ser ut som att jag har bajs mellan fingrarna, och är otroligt tacksam över att det haglar ute istället för att vara shorts-säsong  hihi.

Trevlig söndag fina ni! :)

Föregående artikelSmokey eyes & red lips
Nästa artikelHair Talk Extensions

LIKNANDE INLÄGG

Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

8 KOMMENTARER

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

INSTAGRAM

SENASTE INLÄGGEN

sv_SESwedish
en_USEnglish sv_SESwedish