Indian Summer

  - Annons -

  En riktigt snygg sminkning behöver inte alltid vara så komplicerad! Idag har jag valt ut en enda ögonskugga som jag sotade runt hela ögonen, och sedan bara ljusat upp vattenlinjen med vit kajalpenna och applicerat mascara.

  Jag kompletterade looken med en snygg höstfärg på läpparna och sen var jag snyggare än någonsin! :)

  IMG_6192_1111

  Läppglanset är Paese Manifesto Liquid Lipstick i nyansen 911. Snyggt va?

  IMG_6228_111

  - Annons -

  Brun, skimrig ögonskugga runt hela ögat, Eco mineals (Indian Summer)
  Vit kajalpenna längs vattenlinjen, Paese Eye Pencil (White)
  Svart mascara på alla fransarna, Paese Adore 3D Lash Mascara.

  IMG_6219_111 IMG_6198_111

  IMG_6206_111

  IMG_6217_111

  Hoppas ni har en underbar dag!!

  - Annons -
  Föregående artikelIndian Summer
  Nästa artikelÖgonbrynstatuering före & efter
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  1. Jag älskar verkligen färgen på ögonskuggan,jag önskar jag var lika duktig som du på att sminka mig för jag får nästan aldrig till det så jag blir nöjd men din ögonsminkning i detta inlägget är precis så jag skulle vilja ha det/sminka mig till vardags,rekommenderar du denna ögonskuggan från eco minerals indian Summer eller har du något bra tips på en fin brun ögonskugga i den här typen av nyans som passar till vardags sminkningar?

  2. Jättefint och enkelt! Jag undrar vad du använder på vattenlinjen. Jag köpte en Isadora men jag blir så irriterad och ögonen börjar rinna så det funkar inte?

   • Jag använder kajalpennor från Paese på vattenlinjen, både vit och svart. Båda finns på byher.se. I just detta inlägg är det den vita från Paese som jag har använt och den är väldigt vårdande och bra för känsliga ögon. Pigmentet i pennan kommer från äkta pärlor. Bivax smörjer och skyddar huden, samt gör pennans konsistens mer flexibel. Karnaubavax är mycket vattenavvisande och härsknar inte. Aloe Vera skyddar mot inflammation och återfuktar huden. Vitamin E skyddar mot UV-strålning och bromsar hudens åldrande! :) Kram!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish