Ögonbrynstatuering före & efter

  - Annons -

  Som ni vet så gjorde jag permanent makeup på ögonbrynen för några veckor sedan, hos Annika på Creative Make Up i Uppsala. Då fick ni se bilder på hur det såg ut när dom var nygjorda, och nu har jag fotat hur brynen ser ut nu när dom har läkt också :)

  Jag gjorde sista återbesöket för 1 ½ vecka sedan så nu är dom helt klara, och jag är supernöjd!

  IMG_6290

  Fina va? Det ser väldigt naturligt ut fast dom är så välformade :) Sådana här snygga bryn har jag alltså 24/7 nu, perfekt för mig som har så glesa och svårarbetade strån naturligt!

  före-efter-kosmetisk-tatuering-ögonbryn

  - Annons -

  Här är alltså före och efter, fast jag har ju tatuerat ögonbrynen tidigare så dom är inte helt nakna på före-bilden men de har bleknat väldigt mycket! Nu gjorde jag dom dessutom lite bredare.

  tatuera-ögonbrynen-efter-läkning

  Här ser ni direkt efter att jag tatuerade dom, samt hur dom ser ut idag efter återbesök och läkning. Inte lika “streckiga” :)

  permanent-makuep-ögonbryn-före-och-efter

  Och här är “riktiga” före och efter-bilder. Före-bilden är en gammal blixtbild men ni ser i alla fall hur brynen såg ut helt innan tatueringen. Jag vet, nu tänker ni så här “vad i hela fridens namn har hon gjort med sina ögonbryn?!?!?” och jag håller med er haha!

  Till mitt försvar så kan jag säga att på den här tiden hade jag för det första inte fattat hur bra det är med en ögonbrynssax, och dessutom sminkade jag mig hela tiden så jag brydde mig bara om hur brynen såg ut när dom var ifyllda. Och för att kunna sminka den formen jag ville så var jag tvungen att plocka bort väldigt mycket. Jag liksom sminkade mig först och sen plockade jag bort allt som var utanför formen – en teknik jag inte rekommenderar! Har ni som mig väldigt glesa bryn, använd saxen flitigt :)

  Och i “slutet” innan jag tatuerade dom så blev det faktiskt värre en vanligt, vilket ni ser på bilden. Jag hade nämligen praktik på Creative Make Up med massa andra elever och då använda vi varandra som sminkmodeller. Och jag vet inte varför men alla skulle prompt plocka några strån var varje gång dom sminkade mig, så till slut hade jag nu nästan inga kvar..

  Nå väl, nu är dom snygga i alla fall! :) Eller vad säger ni?

  - Annons -
  Föregående artikelIndian Summer
  Nästa artikelÖgonbrynstatuering före & efter
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish