Inspiration

- Annons -

God morgon! Jag ska strax åka in till salongen och fortsätta firandet av att Creative Makeup By Her fyller 1 år ♥ Vi har öppet 10-14, kom gärna in och fira med oss om ni har vägarna förbi, bubbel och gåva till alla som handlar eller gör behandligar hos oss idag :)

Men innan jag åker tänkte jag bjuda på lite sminkinspiration! I tisdags la jag ut en höstsminkning i knalliga och härliga färger, men för er som kanske föredrar lite mer jordnära sminkningar har jag satt ihop ett litet kollage med fina höstsminkningar i bruna och murriga toner! Hoppas ni gillar!

kollagebrown

Har ni någon favorit? ♥

- Annons -

Relaterade inlägg

Fendi Solglasögon – Prova glasögon online

Jag har gjort nått jättekul! 1. Valt ut ett par Fendi solglasögon (beslutsångest deluxe) och 2. prova glasögon online! Om ni tror att jag ska...

Sminkning för nybörjare (snabb och enkel)

Här kommer en sminkning för nybörjare (snabb och enkel), som är lika fin oavsett om du är nybörjare eller proffs! Samt till vardags eller...

D vitamin – Vad är det bra för & vad händer vid brist?

Vad är D Vitamin bra för och hur mycket D Vitamin per dag är nyttigt? I detta stora inlägg tänkte jag gå igenom hur...

3 KOMMENTARER

  1. Vet inte om du sett reklam för Quickmax på nätet? Kommer upp i flödet på fb i alla fall. Ser helt klart ut som om dom använt dina ögon i reklamen (utan tillstånd kanske)
    M v h
    Jessica

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Senaste inläggen

sv_SESwedish