Varning för falsk reklam!

  - Annons -

  Uppdatering: Jag har fått svar från Luxstyle.se och de svarade “Med hänsyn till bilderna du framförde så är det våra affiliates som har använt dina bilder utan våran kännedom eller godkännande. Deras kampanj har nu tagits bort och de kommer aldrig mer använda dina bilder igen. Vi ber om ursäkt för deras räkning.

  Jag vill inte ta bort detta inlägg ändå eftersom jag fortfarande vill varna er för smygreklam, det är såå vanligt! Oavsett vem som publicerar. Men enligt Luxstyle.se så är detta alltså inte deras fel i alla fall, de har haft bra service när jag mailat och jag kan inte med säkerhet säga vem som ansvarar över den här reklamen.

  Ursprungligt inlägg:
  Det börjar trilla in mail från flera läsare som sett mina ögon på en reklam som sprids på Facebook, en annons för ögonfransserumet Quickmax som länkar till webshopen luxstyle.se, och på varje annons så står det olika städer så jag misstänker att detta är reklam som just nu sprids i hela landet.

  Mina ögonfransar på dessa bilder har INTE blivit långa av serumet Quickmax och jag har absolut inte gett dom tillåtelse att använda mina bilder. Jag har aldrig testat det serumet.

  Vill varna er för det så att ni inte går på denna bluff!

  - Annons -

  screenshot_2016-09-26-11-14-01

  Det är varken första eller andra gången detta händer med mina ögonfransbilder, blir både otroligt frustrerad samtidigt som det börjar bli väldigt tröttsamt… Den här bilden är inte ens gjord för att visa ögonfransserum utan fibermascara, fransarna är super-sminkade med förlängande fibrer.

  Efter lite googling så hittade jag även en artikel som Svt.se skrivit om denna hemsida i “Plus Granskar”, att webshopen raderar negativa recensioner och gör positiva bluffrecensioner. Artikeln är skriven 2013.

  Och åter igen – tusen tack för att ni är så uppmärksamma och fina som skickar sånt här till mig när ni ser mina bilder på olika ställen! :)

  Kram! ♥

  - Annons -
  Föregående artikelInspiration
  Nästa artikelSminkrådgivning före och efter
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish