Intervju – Jag är mest party i ansiktet

  - Annons -

  Uppsalatidningen gjorde en liten telefonintervju med mig om “min utekväll” i tidningen som kom ut under veckan som varit, kände mig lite töntig som pratar om mitt uteliv i Uppsala när jag går ut så otroligt sällan haha, men dom har frågat flera gånger om detta nu så jag sa ja den här gången :)

  Tidningen kom ut för exakt en vecka sedan och det är en veckotidning så tror inte den finns kvar ute längre, men igår tog Miska hem den så jag fick kika, så har fotat lite bilder på den och tänkte visa er ifall ni tycker det är lite kul:

  helena-rönnblad-uppsala

  Blev fotad på morgonen innan jag skulle till Monica på Frisörerna och färga håret, och fick därför inte ha några produkter i håret alls, det är därför min frilla är så platt och tråkig. Fast det kanske inte var det första ni tänkte på när ni såg bilden, som det var för mig ;)

  Kanske svårt för er att läsa, här är en mer inzoomad bild på svaren:

  - Annons -

  helena-rönnblad-uppsala kopia

  Blev bra retad av mina systrar för dessa svar:

  h-rönnblad

  Känner mig så himla cool och “inne”, partypinglan nummer ett verkligen! ;)

  helena-rönnblad

  Fick in lite skönhetssnack också! :)

  Och så här ser framsidan på tidningen ut:

  helena-r

  Barhäng med den coolaste :)

  Nu ska jag bege mig till Creative Make Up och jobba på salongen hela dagen!

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  1. Jag tycker också du är fin på bilderna! Och håller med föregående kommentar, du är som du är och det känns aldrig fejkat.:)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish