Oriflame CC-Cream spf 35 recension

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  För er som letar efter en CC-Cream med hög solskyddsfaktor så kan jag rekommendera Oriflame Giordani Gold CC-Cream spf 35 som är halvtäckande och har solskyddsfaktor 35, och både UVA och UVB-filter.

  oriflame-cc-cream-recension

  Applicering
  Krämen är tunn och väldigt lätt att smörja in i ansiktet, känns som en vanlig dagkräm ungefär. Blir jämn och fin och det går snabbt!

  Doft
  Doftar ganska mycket parfym, gott och doftar inte så länge, men det kan vara bra att veta för er som inte gillar parfymerade produkter.

  Nyanser
  Finns i två nyanser, jag har Light, och jag tycker att den anpassar sig jättebra efter min egen hudton.

  - Annons -

  Resultat
  Den jämnar ut hudtonen och täcker effektivt på röda områden, och till viss del även på blemmor. Utan att ljusa upp hela ansiktet så har den även en uppljusande effekt kring ögonen vilket alltid är trevligt.

  Jag har (inte på dessa bilder) även puder i ansiktet för att fixera och få en matt yta, men har man en torr hy så tror jag inte att puder behövs för den är inte alls kladdig eller blank som många andra märken kan bli. Den fixerar sig ganska bra själv och jag upplever inte heller att den lägger sig i veck kring ögon och liknande innan jag applicerar puder.

  Krämen sjunker in bra i huden och ser väldigt naturlig och fin ut.

  Hållbarhet
  Inte helt optimal för mig med oljig hy, men inte heller dålig. Den håller sig bra hela dagen, men jag måste matta ner huden oftare än med t.ex. mineralpuder. Jag har inte torr hy alls men det känns på konsistensen som att den passar perfekt för er med torr hy utan att framhäva fnasighet.

  Pris
  Kostar just nu 199:- (ord. pris 295:-) för 40 ml vilket känns prisvärt. Finns att köpa HÄR.

  Sammanfattad recension – Perfekt cc-cream för er med torr/normal hud som vill ha en jämn och fin hudton utan att täcka över den helt. Toppenprodukt i sommar!

  oriflame-cc-cream

  Gillar att den kommer i tub också, känns praktiskt, när den börjar ta slut så får man enkelt ut det sista.

  IMG_3977_111
  IMG_4856_111

  På den här bilden ser ni tydligt att hudtonen är jämn, men fortfarande naturlig och med lite blemmor som lyser igenom så skulle man i princip kunna tro att jag är osminkad.

  - Annons -

  Det är en fin gräns det där för oss med mycket röda områden, vill man ha en jämn hudton och känna sig ”flawless” så kan man inte, som många andra, bara täcka blemmorna om man vill se osminkad ut. Täcker vi både det röda och blemmorna så är man plötsligt så ”perfekt” att man känner sig sminkad. Så jag brukar tänka att det gör faktiskt inget om lite blemmor lyser igenom om man vill se så naturlig ut som möjligt, jag vill hellre att det röda försvinner.

  Och som sagt, nu pratar jag om att se helt osminkad ut, vilket man gärna vill om man inte ska sminka sig med andra produkter. Sminkar jag ögonen så vill jag gärna ha en heltäckande bas :)

  Någon av er som testat denna CC-cream? Vad tycker ni om den? ♥

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish