IsaDora Bronzer Brush

- Annons -

Jag fick hem lite bronzingprodukter av IsaDora för ett tag sedan, ska bli kul att testa till våren!

Men en sak som jag kan säga direkt att jag tyvärr inte blev imponerad av, det är deras “bronzer brush” som är till för att applicera solpuder. Jag blev lite förvånad när jag testade den faktiskt, för jag har läst bra recensioner på den och den ser bra ut, men njaa…

IMG_5474_111

Den påminner lite om en kabukiborste med skaft, men är lite mer kompakt. Jag gillar att ha lite mer kompakta borstar till bronzer, det tar en stund att vänja sig när man inte är van men sen är det superbra!

Dock är det viktigt för mig att borsten är mjuk och len, jag blir lätt röd i ansiktet när jag sminkar mig (hur mjuka borstar jag än har) och det blir mycket värre så fort jag använder en hård borste. Och den här borstens strån  sticks lite i ansiktet! Inte supermycket, men tillräckligt för att den tyvärr ska få en tumme ner av mig.

- Annons -

Dessutom är den gjord av gethår, och jag försöker rensa bort alla sådana och bara ha syntet. Det kanske är getter som mår bra, men jag vill inte behöva ta risken att det kanske är tvärtom.

IsaDora Bronzer Brush kostar nu 99 kronor på Eleven.se, men rek.utpris är 120 kronor. Jag hade dock inte lagt dom pengarna på denna!

IMG_5479_111

Någon av er som testat? Vad tyckte ni? :)

- Annons -
Föregående artikelTaylor Swift Makeup
Nästa artikelSoft Rosé Lipliner
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish