Soft Rosé Lipliner

- Annons -

Jag måste tipsa er om en superfin vardagsfärg på läpparna för oss som gillar matta läppar!

Att måla en läppenna på hela läpparna är jättesmidigt både till vardags och till fest, man får en matt och snygg färg som är väldigt, väldigt hållbar.

Jag som har små läppar och “äter med läpparna” behöver bättra på även när jag har ätit, men alla behöver inte det och om man bara dricker så håller det jättebra :)

Dr. Hauschka Lipliner finns i fem nyanser, och nyansen 06 har ni sett i flera sminkningar för jag känner mig fortfarande helt nykär i den haha. Men även 03 Soft Rosé är en favorit hos mig, det är en mjukt rosa ton som är superfin till vardags när man vill ha en färg på läpparna som är pigmentrik utan att vara knallig, och dessutom ett bra mellanting mellan mörkt och ljust!

IMG_5508_111

- Annons -

Fin va? Den här pennan ger ett matt resultat men har fortfarande en fin lyster som ni ser på bilden :)

Pennorna innehåller rosenvax som ger en smidig konsistens som är ett perfekt mellanting mellan krämig och torr. Finns i fem pigmentrika färger som blir färgstarka och fina på läpparna. Innehåller även vitamin E och C som vårdar och skyddar huden på läpparna.

Dr. Hauschka Lipliner kostar 140 kronor och finns på Byher.se!

Kram på er och hoppas ni får en underbar fredag ♥

- Annons -
Föregående artikelIsaDora Bronzer Brush
Nästa artikelWaterproof party makeup
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

2 KOMMENTARER

  1. Skulle du kunna göra en video där du visar hur man applicerar en läpparna tror du? Det kanske låter helt galet, men… När jag använder läpparna blir det aldrig bra och ofta slutar det med att jag suddar ut linjer och börjar om och till slut ser det ut som jag har en allergisk reaktion runt munnen. Använder jag för hård penna kanske? Drar för hårt? Jag använder ändå märken som fått bra recensioner men det känns som jag gör fel hur jag än gör. Linjerna blir liksom inte raka.

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish