Waterproof party makeup

- Annons -

Jag känner mig så snygg i dagens sminkning att jag ångrar att jag inte gjorde den imorgon istället, då ska jag nämligen ut och dansa pausa med födelsedagsbarnet Frida i Uppsala :)

Men som skönhetsbloggare är det trist att göra samma sminkning igen, istället för att kunna visa er en ny snygg liksom, med fixat hår och allt. Livet suger hahaha. Det får bli någonting annat snyggt helt enkelt, några förslag? Jag kommer nog ha en helsvart outfit så allt funkar!

Och istället hoppas jag att denna sminkning inspirerar er inför kommande fester! Eller vardagar också för den delen, den är inte superparty men man känner sig snygg :)

Hoppas att ni också gillar den, och vet ni vad? Sminkningen är vattenfast!

IMG_5549_1_111

- Annons -

Här ser ni läppennan som jag skrev om i det här inlägget, Dr. Hauschka Lipliner i nyansen 03 Soft Rosé.

IMG_5543_111

Bronzig vattenfast krämögonskugga runt hela ögat, Yves Rocher Cream Eyeshadow (11 Cuivre)
Gulglittrig ögonskugga i ögonvrån och lite in på ögonlocket och undre fransraden, Yves Rocher Löst pärlemorskimmer (Gyllene Pärlemor).
Guldig kajalpenna längs vattenlinjen, Yves Rocher Waterproof Eye Pencil (10 or)
Svart eyeliner längs övre fransraden, Paese Penliner.
Svart mascara på alla fransarna, Lumene Blueberry Waterproof Mascara.

Nu såg jag att vissa produkter var slutsålda, typiskt när det blir så, men det står tillfälligt slut i alla fall så de lär ju komma tillbaka! Krämögonskuggan finns i fler färger här, och pärlemorskimret finns i fler färger här!

IMG_5526_111 IMG_5536_111   IMG_5559_111

Puss på er!

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

6 KOMMENTARER

  1. Hej jag undrar hur man ska få mörka ringarna och försvinna? Jag lyckas aldrig med det utan att det känns som att det blir “över” smink och fult

  2. Snyggt! Jag gillade verkligen Taylor Swift sminkningen på dig men den har du ju också nyss gjort, men kanske nått liknande fast i andra färger?

  3. Eftersom du använt upp morgondagens party sminkning om jag fattat rätt kommer ett tips. Mörkt marinblått matt, blankt guld lite ljusare guld på ögonen o nude mun. Skulle vara jätte fint till ditt hår. Trevlig helg

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish