IsaDora Face Sculptor

  - Annons -

  En av IsaDoras höstnyheter är en allt-i-ett-produkt som blir allt mer populär i takt med att skönhetsbloggarna växer och fler och fler lär sig shading/highlighter-principen! :)

  IsaDora Face Sculptor är en dosa med både solpuder, highlighter och rouge, som är perfekt för att forma och ge ansiktet lite mer liv!

  Den ska finnas i butik redan nu, 199 kr, men jag hittar den inte på någon webshop än så knata in på en Kicks-butik om du är sugen redan nu, den borde finnas där.

  IMG_8601_111

  Produkten finns i både en varm och kall palett, jag har den varma!

  - Annons -

  Jag ger verkligen två tummar upp för både solpudret, rougen och highlightern – de är pigmentrika, har en mjuk puderkonsistens och är väldigt enkla att jobba med. Själva nyanserna är också perfekta tycker jag, de är riktigt fina till alla hårfärger och hudtoner (på den varma skalan) och kan tänka mig att både jag som är ganska ljus och en solbrun brunett kan använda denna och bli lika fina båda två :)

  IMG_8605_111

  Det enda som jag personligen skulle vela ändra på är att highlightern är lite för skimrig för mig med oljig hy, den är superfin på små delar av ansiktet men på näsan blir både blankheten och porerna framhävda efter bara någon timme. Detta är en vanlig bieffekt för oss med oljig hy, så jag skippade nermattande produkter bara för att testa, och det gick åt 10 gånger mer puder under dagen än vanligt!

  solpuder-highlighter-rouge

  Så här applicerar jag de olika nyanserna! Highlightern är superfin även på nyckelben, dekolletage och axlar.

  IMG_8441_111Visst blir nyanserna naturliga och fina? Och huden får en snygg glow också, synd att jag var tvungen att pudra bort den effekten sen. För er med oljig hy, skippa highlighter på dina problemområden eller använd bra nermattande produkter så att din hy håller sig matt under dagen.

  Två tummar upp säger jag!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish