Nyhet – BH Cosmetics Eye Primer

  - Annons -

  Nu är det dags att presentera ännu en nyhet på creativemakeup.se, äntligen säljer jag en ögonskuggsprimer!!

  Ögonskuggsprimer är en produkt som jag verkligen inte kan leva utan, och jag är dessutom väldigt kräsen, Lumene Eyeshadow Base och Nyx HD Eyeshadow Base är de enda jag har fastnat för och jag har testat väldigt många.

  Jag har faktiskt haft möjlighet att sälja ögonskuggsprimer förut, men inte gjort det då jag verkligen måste stå för det jag säljer och har tidigare inte hittat någon som jag tyckt är 100% bra. Bland annat har jag sagt nej till gloMinerals och Paeses ögonprimers då dom inte fallit mig i smaken.

  Men nu (!) har jag hittat en grym ögonskuggsprimer som jag ääälskar, och nu finns den att köpa på creativemakeup.se! :)

  Det är BH Cosmetics Studio Pro Waterproof Eye Primer jag pratar om, samma märke som de nya sminkborstarna i webshopen. Den är verkligen grymt bra!1007_1

  - Annons -

  Primern är en vattenfast ögonprimer som får ögonskuggorna att tåla mycket mer fukt än med andra primers. Och skillnaden från att inte använda primer alls är enorm, utan primer försvinner skuggorna nästan direkt vid kontakt med vatten.

  Konsistensen är tunn, flytande, len och lättapplicerad – inte alls klistrig eller kladdig!

  Ingredienser och egenskaper:
  Chemsil K-51 – Ger vattenavvisande effekt
  Vitamin A & E – Vårdar och skyddar huden
  Olje-fri
  Icke-irriterande
  Allergivänlig
  Hygienisk pumpflaska
  Dryg formula

  (Pumpflaskan måste pumpas igång ganska många gånger innan du får ut primer) 

  primer-jämförelse

  Eftersom jag har promotat Lumene och NYX så mycket i webshopen så känns det inte mer än rätt att jämföra dom här tre produkterna :) På bilden ser ni tydligt hur ögonskuggorna blir med olika primers under.

  Resultatet med alla tre primers blir bra, men jag gillar BH Cosmetics mest tack vare dessa egenskaper:

  * Konsistensen är ett mellanting mellan Lumenes tjocka konsistens och NYX som är tunn och nästan lite blöt. BH Cosmetics är krämig som Lumene men tunn som NYX.
  * BH Cosmetics glider lika lätt på huden som NYX, men kanterna blir lättare att tona ut.
  * BH Cosmetics hinner inte vecka sig så mycket när man blinkar innan man applicerar ögonskuggorna, vilket både NYX och Lumene gör mer. Så det underlättar när man sminkar sig!


  bh-cosmetic

  Här ser ni närbild på BH Cosmetics primer :)

  - Annons -

  primer-som-tål-vatten

  Jag gjorde ett extremt hållbarhetstest på handen, resultatet ser ni ovan! Gnuggar man ännu mer på BH Cosmetics så blir den också utsuddad, men det krävs mer än de andra märkena.

  Som sagt, två tummar upp för denna ögonskuggsprimer!!

  Den kostar 129 kr och jag har väldigt få i lager just nu så skynda er innan dom tar slut (jag kommer göra en ny beställning men det kan tyvärr ta några veckor ser det ut som nu).

  Klicka här för att handla!

  ögonskuggsprimer

  Till sist bjuder jag på två sminkningar där jag har använt denna ögonskuggsprimer :)

  Kram!!

  - Annons -
  Föregående artikelIsaDora Face Sculptor
  Nästa artikelSmokey colors
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  6 KOMMENTARER

  1. Hej

   Har du tips på bra inte allt för dyr under ögat primer för oss med lite veck och rynkor? Eller kan man använda ögondkuggsprimer med bra resultat? Och gärna tips på bra concealer som verkligen döljer mörka ringar och inte lägger sig i veck :)

  2. Har också suktat efter BH:s smink på nätet men tyckt att frakten blir för dyr. Jättekul att du tar in av deras produkter! Det finns så många ögonskuggspaletter som vore kul att prova :-) Måste bara säga att jag älskar din blogg! Får så mycket inspiration.

  3. Spännande, blev sugen på att testa denna när min nuvarande primer är slut ;)
   Kommer du att ta in några av bh cosmetics ögonskuggor?
   De har ju en sån enorm variation av färger. Har varit sugen att testa länge nu, men tycker det känns lite knepigt och dyrt att beställa från deras egna hemsida hit till Sverige.

   Förresten, tack för en superbra blogg! Följt med länge nu, aldrig kommenterat innan men kände det var dags nu ;)

   • Ja det är tanken i alla fall, det kommer komma mer från alla märken under hösten! Kruxet med bh cosmetics är dock att allt dom säljer inte finns för återförsäljare. Så allt som finns på deras webshop är inte tillgängligt för mig att köpa hem. Så har du kollat på någon speciell palett så kan jag inte lova att jag kommer börja sälja den. Men vad kul att du är intresserad :)

    Åh vad rolig att du gillar bloggen!! Och ännu roligare att du har börjat kommentera också, fortsätt så :) Kraam!

  4. Åh, denna lät ju väldigt intressant! Jag har svårt att hitta bra primers och har fastnat för Lumene. Min är dock gammal och behöver bytas ut, kanske ska testa denna =)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish