IsaDora Lip Oil (Läppnäring)

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Denna vecka lanserar IsaDora nyheten Nourishing Lip Oil, och jag som fick pressprov på den för någon vecka sedan har redan hunnit sätta den på prov! :)

  IMG_7943_111

  Vad är IsaDora Nourishing Lip Oil?
  En läppolja i en gel-konsistens som vårdar läpparna med arganolja och avokadoolja och ger dom en fin glans.

  Arganolja – Fuktighetsgivande, vårdande och har anti age-effekt. Rik på E-vitamin som ”boostar” läpparna med fukt. Förebygger hudens åldrande, förbättrar hudens elasticitet och återställer skadad hud.

  Avokadoolja – Fuktighetsgivande, anti-oxidant, ökar kollagenproduktionen. Mycket fuktgivande, rik på omega 3 och innehåller Vitamin A, B D och E.

  - Annons -

  Konsistens
  Produkten heter lip oil men är inte så oljig som man kan tro, utan lite mer som ett mjukt läppglans. Jag blev jättenyfiken när jag hörde begreppet läppolja, ”smart!” tänkte jag, men jag skulle nog beskriva det lite mer som ett väldigt vårdande genomskinligt läppglans.

  Lite som Paese Balm Lipgloss, som är ett läppbalsam i läppglans-form. Så skulle jag kunna beskriva den här läppoljan också :)

  Applicering
  Läppoljan kommer i en tub med snedställd applikator som jag tycker är väldigt praktisk och lätt att använda.

  Doft
  Oljan doftar milt och är smaksatt med de naturliga aromerna lime, vanilj och salvia. Man känner limen ganska tydligt vilket jag gillar :) Innehåller inte parfym.

  Utseende
  Läpparna blir väldigt, väldigt blanka och fina! Tar man lite mindre så får man en mindre glansig effekt om det önskas.

  Resultat
  Jag har faktiskt väldigt torra läppar nu, och jag gillar den här produkten, väldigt mjuk och len på läpparna även om man inte är så mycket för läppglans annars. Men har inte använt den så flitigt att jag har blivit helt återställd om läpparna, men jag tycker att den hjälper :)

  Hållbarhet
  Glansen håller inte i sig superlänge på läpparna, då det sjunker in i huden väldigt bra, men de känns mjuka och återfuktade längre.

  Pris
  Kostar 109 kronor och finns nu på HÄR!

  Sammanfattning – Jag skulle fortfarande vilja ha en läppolja som är mer som en olja, i en sån här praktisk tub, otroligt smart! Det måste jag leta efter. Den här är lite mer som ett vårdande, mjukt läppglans, men jag gillar det också väldigt mycket!

  IMG_7990_1111

  - Annons -

  UPPDATERING – Fick precis mail från IsaDora om att produkten inte alls innehåller arganolja, den gjorde det först men sen ändrade dom formulan, och då råkade infon i reklammaterialet bli tokigt. Så ni vet, produkten innehåller inte längre arganolja :)

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish