IsaDora Shadow Blender

  - Annons -

  IsaDora lanserar en ny ögonskuggsborste ”Shadow Blender” som är till för att tona ut ögonskuggor, t.ex. om man ska göra en smokey eye-sminkning. 

  Så här beskrivs den på hemsidan:
  ”Lång avsmalnande borste som används för att tona ut ögonskuggan. Skuggar eller blandar in eller flera ögonskuggor, och suddar ut skarpa linjer och kanter. Mjuka borsthår av gethår.”

  Kostar ca 99 kronor.

  När jag tittar på produktbilder så tycker jag att den ser mycket bättre ut, toppen är fint rundad och den ser väldigt fluffig ut. Men borsten är egentligen lite mer spretig, den är absolut väldigt mjuk men inte så ”mysfluffig” som jag hade ställt in mig på.

  - Annons -

  Faktum är att den är lite för mjuk enligt mig, jag gillar lite stabilare borstar när jag tonar ut ögonskuggan som verkligen klarar av att flytta runt pigmenten vilket jag inte tycker att denna gör. Den här borsten är någonting jag hellre skulle använda för att finslipa redan uttonade kanter, fast ska jag vara helt ärlig så kommer jag nog inte att använda den igen tyvärr.

  Kram på er!

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish