IsaDora Twist-Up Eye Gloss Highlighter

- Annons -

Här kommer recensionen på IsaDora Twist-Up Eye Gloss Highlighter som jag använde i dagens bruna sotning!

Så här beskrivs den på Eleven.se:

“IsaDoras ljuvliga Twist-Up Eye Gloss Highlighter ger lyster till dina ögon! Denna smidiga skruvpenna glider smidigt på dina ögonlock, och den glossiga ögonskuggan fungerar både som highlighter och ögonskugga.

Genom att applicera flera lager av ögonskuggan får du ett mer intensivt resultat, och väljer du att applicera lite mindre får du en mjukare look. Tack vare skimrande pärlemor skapar den en glansig highlight-effekt och kan enkelt tonas med både fingertopparna eller pensel. En mjuk ögonskugga i penn-form som är enkel att applicera, ger ett fantastiskt resultat och fungerar både till vardags och till fest!

- Annons -

Allmänt:
Om jag ska vara helt ärlig så förstår jag inte grejen med pennan från första början… Krämögonskuggor är rent generellt superfint och enkelt att använda, men varför skulle ett tjockt stift göra det enkelt? Den är ju så stor! Möjligtvis hade det funkat bättre om formen var spetsig istället för rund.

Jag har bara testat nyansen Vintage Brown och där kan jag nog säga att det finns många vanliga bruna ögonskuggor som ger ett lika fint resultat. Den här pennan är pigmentrik och superfin men jag kan tänka mig att den är mer värd att ha i ljusa färger, ljusrosa och silver blir ofta mer effektfullt i skimrig krämform.

Applicering:
Ögonskuggan har en lagom krämig formula som är len och härlig, den blir ganska skarp när man applicerar men är relativt enkel att tona ut med en borste så att man får fina och mjuka uttonade kanter. Men den knubbiga stiftformen gör det inte direkt enkelt att applicera på små ögonlock, inte ens på mina ögon kommer jag åt hela vägen in mot ögonvrån, den är inte ens enkel att applicera längs undre fransraden och det är helt enkelt för att den är för stor.

Resultat och hållbarhet:
Med andra ord, man kan få ett riktigt fint resultat med den här produkten även fast den inte är riktigt lika enkel att använda som man tror. Dock får den inte ett bra slutbetyg av mig då den inte torkar efter att man applicerat den utan är fortfarande lite fuktig, vilket innebär att den snygga sotningen ligger som två streck på ögonlocken när man har blinkat ett tag. Detta trots att jag grundade med ögonskuggsprimer och en ljus ögonskugga innan jag applicerade krämskuggan.

Slutsats:
Slutresultatet är snyggt men stiftet är för stort och hållbarheten för dålig för att jag ska vela använda denna igen. Den är enligt mig absolut inte värt 119 kronor. 

Någon av er som testat? Vad tyckte ni?

- Annons -
Föregående artikelBrown smokey eye
Nästa artikelSista dagen att rösta!
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish