IsaDora Volume Lash Styler

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Mina ögonfransar har en väldigt bråkig period just nu, man tappar ju fransar med jämna mellanrum och det är självklart inte kul, men värst är det när vissa är halvt utväxta medan andra är långa tycker jag. Då är dom verkligen bångstyriga! Och så är dom just nu.

  När jag har sådana här perioder så är volymmascara nästan bara att glömma, det är bara diskreta vardagsmascaror som får fransarna någorlunda snygga eftersom man måste arbeta mycket med borsten för att få fransarna fina – och då blir det typ spindelben med en volymmascara.

  Men en volymmascara som faktiskt funkar är IsaDoras nya Volume Lash Styler som jag fick hem ett pressprov på för ett tag sedan!

  IMG_6565_111

  Jag tycker att namnet Volume Lash Styler är ett passande namn, för samtidigt som den ger volym så har man ändå kontroll på fransarna och kan kamma dom till rätta.

  - Annons -

  Man får en fin separation med både längd och volym, samtidigt som man som sagt kan jobba med borsten utan att få klumpar.

  Hållbarheten är bra också, varken kladd eller smulande. Jag satte den på prov på utekvällen i lördags och den höll hur bra som helst!

  IMG_6569_111

  Borsten är en ganska stor gummiborste med massa piggar, men den är inte heller för stor utan man kommer åt bra i ögonvrån också. Helt klart en borste i min smak!

  Priset ligger på 149 kronor för 9 ml, och finns bland annat på Eleven.se.

  isadora-volume-styler-mascara

  Mina ögonfransar ser aldrig bra ut på bild i min fotostudio, jag vet inte varför men de ser alltid snyggare ut i verkligheten. Måste vara någonting med blixtljuset! Men ni ser ju att de inte är kaos i alla fall, utan har en fin volym och separation :)

  Två tummar upp!

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  1. Den blev verkligen jättefin på dina fransar! Jag har också en kass fransperiod nu, vilket man kan se i min senaste mascararecension, men då kan man ju verkligen sätta mascaran på prov för det är ju inte ofta ögonfransarna är perfekta :) Denna får jag nog ta och testa nästa gång!

  2. En fråga, när det ändå är som mascara och fransar. Du nämner det inte i inläggen, så bara undrar – använder du fransböjare innan mascara? Ser du det som ett självklart steg, precis som ögonskuggsprimer o så? Jag hade en för några år sedan men den är borta, och har knappt använt den. Funderar på att skaffa en någon gång.. :)

   • Nu för tiden använder jag alltid det, nästan aldrig förut utan började med det typ i höstas. Men när jag testar mascaror så testar jag både med och utan böjare innan jag ger slutgiltig recension :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish