IsaDoras nyheter – Första intrycket

  - Annons -

  Hej fina ni!

  Hoppas att ni har haft en superhärlig helg, det har jag! En perfekt blandning av jobb och slappande :)

  Förra veckan publicerade jag en sminkning gjord med IsaDoras nyheter som jag fick hem pressutskick på. Jag filmade även looken samtidigt, lite “first impression” fast utan åsikter eftersom det är en snabbspolad sminkning och en film på bara 1 minut.

  I denna sminkning testade jag godbitarna jag fick hem i de nya kollektionerna “Cover Up Foundation & Concealer” som kom ut i butik vecka 41. Samt looken “Black & White – Go Monochrome” som kom ut i butik vecka 40.

  Och i detta inlägg tänkte jag dels publicera filmen, men även ge lite första intrycket-åsikter om produkterna! Jag har bara testat allting en gång, så vill ni ha en mer detaljerad recension på någon av produkterna så hojta till :)

  - Annons -

  img_7576_111

  IsaDora har fler höstnyheter i år, detta är bara ett av alla pressutskick. Man hinner inte blogga om det första innan nästa nyhet kommer haha. Men det är ju ett kul problem! :)

  img_7582_111

  IsaDora Eye Color Bar i den nya nyansen 02 Smokey Eyes (Limited Edition), så fina färger! I ögonmakeupen i filmen så har jag använt den vinröda färgen mest (4:e färgen från höger) och tycker att den blev mer brun när man tonade ut den vilket var lite trist. Men utöver det så är jag otroligt nöjd med paletten, riktigt fina färger :)

  Kostar 249:-

  img_7762_111

  Här ser ni en swatch på ögonskuggorna.

  img_7587_111

  IsaDora Cover Up Foundation & Concealer – en flytande foundation/concealer i praktisk pump-tub. 179:-

  - Annons -

  img_7593_111

  Utlovas:
  Kombinerad foundation och concealer. Täcker ojämnheter såsom fina linjer, ojämn hudton, utslag och glåmig hy för ett naturligt resultat. Full täckning med en behaglig känsla på huden. En cremigt mjuk och elastisk textur som förenar sig perfekt med huden för en “second skin feel”. Sitter länge. Fuktighets- och energigivande. Gör huden fastare och verkar uppstramande. Silkeslen finish. Passar alla hudtyper

  Mitt första intryck – Jag blev efter första användningen sugen på att sätta denna på prov lite extra, och kommer knåpa ihop en mer detaljerad recension! Men första intrycket är att den är otroligt dryg, lättapplicerad och blir fin på huden. Jag tycker att den blev lite kakig kring näsan men det kan vara för att jag måste sitta ganska långt ifrån spegeln när jag filmar och var kanske inte så noggrann där. Så ingen wow-känsla direkt men jag ska ge den en till chans!

  img_7608_111

  IsaDora Matt Fixing Blotting Paper – ett transparent puder som fixerar foundation, absorberar olja, suddar ut ojämnheter i huden för blurr-effekt och innehåller hyaluronsyra som höjer fuktnivån i huden. Jag trodde detta skulle vara ett perfekt puder för mig med oljig hy, bara namnet “blotting powder” får mig att smälta lite haha, men det var lite för “hårt” pressat tycker jag. Jag behöver ganska mycket puder i mitt ansikte för att få bra effekt men det kändes nästan som att man inte fick upp någonting på borsten. Kostar 129:-

  img_7604_111

  IsaDora Powder Brush – Ingen borste för mig, den är mjuk och len men känns inte tillräckligt fluffig för att få upp mycket puder, speciellt inte tillsammans med blotting powder som är ganska hårt pressat. Kostar 129:- img_7615_111

  IsaDora Twist-Up Matt Lips i den nya nyansen Blackout. Superfin och skön på läpparna! Det tog lite längre tid än vanligt innan den blev matt på läppen dock och lite svår att få jämn i färgen, men jag gillar den ändå :) 129:-

  img_7598_111

  IsaDora Kohl Kajal – konformade kajalpennor med mjuk konsistens och enkel applikation. Jag är inte riktigt för sådana här produkter rent allmänt, när man har använt upp toppen så är den ju jättesvår att applicera istället. Dessutom är formulan krämig ganska länge vilket gör att det lätt smetas ut. Så dessa blev väldigt fina till sminkningen som jag gjorde med dom (syns i filmen) men till en skarp vit och svart eyeliner så är jag skeptisk till att det blir bra faktiskt. Men har inte provat att göra en skarp look med dom. Kostar 89:-.

  - Annons -

  I Monochrome-kollektionen kommer även två nya läppstift, tre nagellack och id köp av 2 produkter får man en snygg svartvit necessär.

  Har någon av er testat dessa redan? :)namnlogo

  - Annons -
  Föregående artikelVideo tutorial
  Nästa artikel12 Shades of Color
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  1. Hej! jag e på jakt efter den bästa concealern. ;-) skriv gärna ett inlägg “bäst i test” på conealers! har testat helena rubinstein magic concealer nu senast och den var magisk, men tar gärna emot tips på andra bra märken.

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish