Jag & Annika på salongen

  - Annons -

  Nästan alla kunder som kommer till vår salong berömmer våra vackra tavlor, och det är konstnären Kattis Palmnäs som bor i Göteborg som har målat allihopa! Hon är så himla duktig, och stilen på hennes tavlor är verkligen i min smak – färgstarka och häftiga!

  Man kan även specialbeställa tavlor av henne, vilket vi har gjort och nu i helgen fick vi äntligen vår nya pärla till salongen ♥ Titta så fin:

  IMG_1846_111

  Jag och Annika, salongsägarna hihi.

  Vi har rätt stora väggar så ni ser inte på bilden hur stor tavlan verkligen är, men den är superstor! :) Kattis har vernissage på Gillet i Uppsala just nu och har tagit alla andra tavlor från vår salong och hängt upp där fram till februari. Så just nu hänger vår tavla i väntrummet, men sen när alla andra kommer på plats igen och det inte ser lika tomt ut så kommer vi två att hänga i entrén och ”hälsa alla välkomna” ;)

  - Annons -

  IMG_1855_111

  Fin va? :)

  Ni kan följa Kattis på hennes Facebooksida och på Instagram heter hon Kattispalmnas. In och kolla på tavlan hon gjort på Zlatan, så-jäkla-snyggt!

  Nu ska jag fota lite produkter och dona lite med det sista innan det är dags för hemgång :)

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish