Lucka 4 – Ljusa läppar med Paese

  - Annons -

  lucka-4

  Gillar du ljusa läppar? Lucka nr. 4 i vår julkalender innehåller två stycken läppglans från Paese som ger dina läppar en lyxig glans och en fin ljus ton! Helt underbara :) Det ena är ljust transparent och det andra är heltäckande som ett läppstift.

  Personen som vann gårdagens julkalendertävling var Nathalié Eriksdotter Teodorson, grattis! (Maila din adress till info@creativemakeup.se ♥) Och idag får en till lyckligt lottad person chansen att vinna, och det är alltså Paese Balm Lipgloss i nyansen 621 samt Paese Manifesto Liquid Lipstick i nyansen 901 som kan bli dina!

  Paese Manifesto Liquid Lipstick är heltäckande läppglans (flytande läppstift som Paese kallar det) och formulan är baserad på återfuktande oljor samt Vitamin A, E and C som vårdar huden. Så det är perfekt för vintertorra läppar. I dagens lucka hittar ni nyansen 901 som är den ljusaste färgen, här ser ni färgkartan över alla nyanser:

  paese-manifesto-liquid-lipstick-kopia

  - Annons -

  Fina eller hur? :)

  Paese Balm Lipgloss som är det andra glanset i lucka nr. 4 ger en diskret färg till läpparna, och är ett otroligt återfuktande läppglans. Ett läppbalsam i läppglansform kan man till och med säga!

  ♥ Vårdande läppglans som är rik på aktiva ingredienser
  ♥ Återfuktar och regenererar torra och känsliga läppar
  ♥ Ger läpparna en fin glans
  ♥ Krämig och mjuk konsistens som inte känns klibbig

  Aktiva ingredienser:
  Meadowfoam oil – innehåller vitamin A och E och en unik fettsyrasammansättning. Återfuktar och mjukar upp huden. Absorberas snabbt av huden och skyddar mot transepidermal water escape (TEWL – huden blir torr p.g.a. att vatten försvinner ut ur kroppen via huden)
  Kakaosmör – Återfuktar och regenererar huden, och tack vare oljesyra gör den läpparna slätare och förbättrar hudtonen. Kakakosmör innehåller naturliga antioxidanter och vitaminer, kalium, magnesium, kalcium och järn
  Stabil form av ricinolja – En av de mest glänsande oljor, förhindrar fuktförlust från huden
  Vitamin C och E – Naturlig antioxidanter

  IMG_8855_111

  Hur ljust Paese Balm Lipgloss blir beror på din egen läppfärg :)

  Så här tävlar du:
  ♥ Gilla Creative Makeup By Her på Facebook
  ♥ Tagga en vän i statusen ”Lucka 4”
  ♥ Du har då chansen att vinna detta kit med två ljusa läppglans från Paese!

  Det är okej att tagga flera vänner :)

  Lycka till!

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish