Jag mår bra!

  - Annons -

  Jag och min poddsyster Malin jobbar tillsammans i Uppsala i tre dagar nu och gör ansiktsmålningar på Må mycket bättre-mässan i Uppsala! Kolla in #jagmårbra på Instagram så hittar ni lite bilder :)

  Det är så fruktansvärt roligt faktiskt, så mycket glada människor! Verkligen superkul att både göra någonting annat än det man brukar, men också att vara mer social än vad bloggandet oftast innebär.

  Idag är det den sista dagen på mässan, både skönt och tråkigt. Man blir rätt trött av att sitta 10-18 utan större pauser. Det är faktiskt så roligt att vi skippar lunchraster och liknande, man vill ju inte heller att någon som verkligen vill måla sig ska missa det! Vi har haft en smoothie på sidan istället och lunchat samtidigt som vi målar :)

  Och när det vissa stunder är lugnt med folk så passar vi på att piffa till varandra istället! Kolla vilken fin enhörning Malin målade på mig hihi:

  bä-mycket-bättre-mässa

  - Annons -

  Hoppas ni har en lika trevlig helg som jag, kram på er!

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish