Saknat mig?

  - Annons -

  Finns det någon blogg som har så mycket tekniska problem som jag har? Blir galen! Är det inte det ena så är det det andra…


  Oftast är det olika tekniska problem med min server som jag inte förstår mig på, men varenda månad så får jag dessutom påminnelse på min betalning som säger att jag inte har betalat för servern fast jag har det. Då blir det alltid långa samtal innan dom till slut hittar min betalning och märker den som betalad.


  Men denna gång stängde dom ner allting för att jag inte hade betalat (fast jag har det!) och eftersom det var söndag så fanns det ingen där som jobbade och kunde hjälpa mig.

  IMG_5944
  Jag är ett riktigt litet otursmonster när det gäller teknik… Jag tror fasen att jag har något slags magnetiskt fält omkring mig som skapar störningar på något vis!

  Men så fort klockan blev 9 och Virtual Center öppnade sin telefonlinje så slängde jag mig på luren och löste problemet, så välkomna tillbaka fina ni!!! :)

  - Annons -
  Föregående artikelJag mår bra!
  Nästa artikel30% rabatt på Yves Rocher idag!
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish