Jag trivs på fisken i vattnet

  - Annons -

  Min nya affärspartner Annika (som jag hintade om i förrgår, jag berättar mer inom kort, det är inte hemligt men vill inte skriva ut någonting förrän allt är bestämt och klart) hon har en konsult i sitt företag som sa till mig då “det kommer bli en intensiv höst, så se till att vila mycket i sommar så ni har massa energi i höst också”.

  Ni anar inte hur skööönt det var att höra det haha! Som arbetsnarkoman har jag svårt att ta ledigt, det är ändå så svårt att slappna av när man har en lång to-do-list, men det är ju ungefär som att ha vilodagar när man tränar också, man bara måste ha det :)

  Så det rättfärdigade mitt pool-chillande igår känner jag, jag skyller allt på konsulten ;) Jag var ju tvungen att test-rida den uppblåsbara delfinen som Miska fick i hejdå-present när han slutade på jobbet i tisdags, så söt!

  Dock inte världens lättaste att komma upp på, men skam den som ger sig!

  IMG_7762_111

  - Annons -

  Poolen är för djup (och jag för kort i rocken) för att bara slänga upp benet över delfinryggen, så jag försökte kråla upp från sidan…

  IMG_7745_111

  …och från baksidan!

  uppblåsbar-delfiniii_111

  Men till slut fick jag en bättre idé, klättrade upp på madrassen bredvid och hoppade på – glädjerus!

  Så rider man på en framgångsvåg! :)

  IMG_7844_111

  Min bara min ♥

  miska-delfin

  Tills Miska påminde mig om att det faktiskt är hans. Jävla skit :)

  IMG_7711_111

  - Annons -

  Hoppas ni har det lika bra i värmen som vi, och kom ihåg att njuta ordentligt av sommaren ni också, och varken jobba, slita eller busa ihjäl er :) ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish