Vänja sig vid färgglada sminkningar – med glasögon

  - Annons -

  Det gör mig himla glad att ni uppskattar mina sminkningar med tips för er som vill använda färg men inte riktigt vågar/känner er bekväma än. Det är svårt när man är ovan, men såå kul när man väl får till det!

  Och man behöver ju inte ha färgglatt kring hela ögonen heller, utan det är supersnyggt att matcha olika färgstarka ögonskuggor med t.ex. brunt och svart också. Eller bara använda färgglada eyeliners och/eller mascaror. Så fint och det piggar upp tillvaron litegrann :)

  Ett annat tips som jag tänkte visa er nu, det är för er som har glasögon eller gillar/vill börja använda fejkglasögon utan styrka (som jag gör). Ett par glasögon är nämligen svinbra om man ska vänja sig vid färg, det tar direkt bort den “barnsliga känslan” som många känner i början, samtidigt som det tar bort en stor del av fokusen på ögonmakeupen. Så en färgstark sminkning blir plötsligt inte alls lika påtaglig.

  Så här såg gårdagens sminkning ut med glasögon:

  IMG_7950_111

  - Annons -

  Fint va?

  Hoppas att ni alla har en underbar lördag idag. Jag själv ska faktiskt ut och dansa i Öregrund ikväll! Jag har inte varit speciellt festsugen den senaste tiden, men nu är jag otroligt danssugen och ska studsa runt på dansgolvet i timtal :)

  Så nu blir det dusch och sedan smink-time, kan inte bestämma mig om jag är sugen på någonting diskret som går snabbt eller någonting mer extremt som piffar upp min ganska stilrena outfit. Det återstår att se – kommer fota till er i alla fall så ni får se resultatet imorgon!

  Puss & kram ♥

  - Annons -
  Föregående artikelJag trivs på fisken i vattnet
  Nästa artikelTi Rivoire Sheet Mask
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish