Ti Rivoire Sheet Mask

  - Annons -

  Jag har testat en rolig ansiktsmask från märket Ti Rivoire som jag tänkte visa er nu, dom har “sheet masks” som alltså är en bomullsmask dränkt i serum som man lägger på ansiktet precis som en mask :)

  IMG_7502_111

  Vad är Ti Rivoire Sheet Mask?
  Dessa funkar inte som en vanlig ansiktsmask, utan är snarare ett serum som verkar extra länge för att ge huden en riktig boost! Masken ersätter både ansiktsvatten och serum, och efter att du har använt denna så behöver du bara avsluta med din vanliga dag- eller nattkräm.

  Hur använder man masken?
  Steg 1 – Rengör huden
  Steg 2 – Applicera masken och låt den verka i 15 minuter.
  Steg 3 – Ta bort masken och massera in det överflödiga serumet i huden.
  Alltså, skölj inte av masken.
  Steg 4 – Avsluta med din vanliga dag- eller nattkräm

  Rekommenderad användning är antingen varenda dag, eller ca 3 gånger i veckan.

  - Annons -

  Vad har masken för egenskaper för huden?
  Jag har fått hem pressprov på introduktionspaketet som innehåller 4 masker, 2 st “Missy” som är till för alla hudtyper, särskilt torr hy, samt 2 st “Lady” som är mer anpassad för mogen hy.

  Missy är speciellt framtagen för det skandinaviska klimatet, och innehåller bland annat en blandning av högkoncentrerat rosenvatten. Masken återfuktar huden och får den att kännas fräsch. Rosenvatten balanserar huden pH-värde, återfuktar och, stärker hudens motståndskraft mot stress och klimat, samt hjälper huden att återhämta sig.

  Lady är speciellt framtagen för mogen hy, den innehåller en hög koncentration av collagen och aloe vera som hjälper hudens elasticitet vilket minskar uppkomsten av rynkor, samtidigt som den återfuktar och får huden att kännas fräsch.

  IMG_7967_111

  Vad tycker jag?
  Masken är enkel och lite rolig att använda, den känns skön och kylande på huden vilket är skönt på morgonen. Bomullsmasken är verkligen dränkt i serumet vilket gör att det känns värt att ha den på i 15 minuter, jämfört med att bara smörja in en klick som man gör annars.

  Efter att man har tagit bort själva bomullsmasken så går det enkelt att smörja in den överflödiga i huden, man känner sig pyttelite kladdig i typ 2 minuter men sen sjunker det in och då blir huden jättelen och mjuk!

  Huden känns väldigt kall (inte en kall känsla, utan den blir verkligen kall) vilket jag inte vet om det beror på själva serumet eller faktumet att man har en blöt mask på sig i en kvart. Men kylan är hur som helst skön och bra om man är lite svullen i ansiktet när man har vaknat.

  Jag märker ingen direkt skillnad på de två olika maskerna faktiskt, får samma resultat och känsla av båda. Det är väl med regelbunden användning som man kan se större resultat. Jag kan inte yttra mig om någon långsiktig effekt då jag bara har fått hem 4 masker.

  Men masken får två tummar upp av mig i alla fall! Jag tycker om att använda dom och idéen att det ersätter ansiktsvatten och serum gillar jag också, man kanske inte har tid att använda dom så varje dag men de dagar man behöver det mer/vill lyxa till morgonrutinen lite så är det ju underbart!

  Perfekt som rolig present också :)

  - Annons -

  En mask kostar 40 kronor, men det finns olika paket man kan köpa och då får man mängdrabatt. Finns att köpa på tirivoire.com!

  IMG_7490_111

  Minen jag gjorde när Miska stod bredvid kameran och hånade hur jag såg ut i masken… haha!

  Kram på er :)

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish