Joico K-Pak Protective Hair Spray

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Nu tänkte jag tipsa er om en hårspray som jag har använt en hel del den senaste tiden, och det är Joico K-Pak Protective Hair Spray som finns på bland annat Lyko.se för 319 kronor.

  Jag brukar inte greja så mycket med mitt hår till vardags och använder därför sällan hårspray, jag gillar när håret känns lent och luftigt och eftersom jag inte duschar håret speciellt ofta (4-5 dagars mellanrum) så vill jag inte använda hårspray när det är nytvättat för det tar liksom bort den rena känslan.

  Men detta är en väldigt bra vardagsspray som jag nu faktiskt använder främst de dagarna då mitt hår är nytvättat, för när mitt hår är rent och luftigt så är det också väldigt svårt att kontrollera, det ligger inte alls som jag vill och allra mest vill det ligga i ansiktet. Då är den här sprayen superbra! Den är ganska lätt, ger en medium stadga och samtidigt som den får håret att samarbeta och hållas på plats så lämnar den inga spår alls av att kännas klibbig eller hård i håret.

  Med andra ord, en perfekt hårspray för oss som inte gillar att ha hårspray i håret, men som ändå behöver det vissa dagar ; )

  Förpackningen är stor (350 ml) och spray-strålen är mjuk och jämnt fördelad, så den är väldigt enkel att använda.

  - Annons -

  Doften är inte direkt speciell, den doftar inte äckligt eller starkt men är inte heller parfymerad på något vis. En stund efter att man har sprayat håret så känner man inte av någon doft alls tycker jag.

  På tal om doften så kan jag säga att jag har ett riktigt bra doftminne, alltså att jag kan koppla dofter till speciella händelser eller perioder i livet. När jag testade den här sprayen för några veckor sedan så kunde jag inte släppa känslan av att vara på väg på någon slags tonårsfest, typ den tiden då man precis började festa. Så jag skickade en bild på hårsprayen till syrran (som på den tiden alltid sminkade mig och fixade mitt hår innan jag skulle iväg) och helt rätt, hon hade haft precis den här hårsprayen den perioden!! Lite kul så bra näsan kommer ihåg : )

  Det är nog ingen hårspray jag skulle välja till värsta festfrisyrerna som ska hålla klockrent, men det är en väldigt bra vardagsspray för oss som inte har så stora hårproblem, och funkar nog galant till lite enklare frisyrer också.

  Två tummar upp säger jag!

   Kram på er!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish