Jubileumskväll på Creative Zone

  - Annons -

  Jag tänkte bjuda på lite bilder från gårdagen! Det var en fotograf där på kvällen så jag fotade inte så mycket då, tänkte att jag snor hennes bilder sen istället ;) Men Lynn lånade min kamera och fotade lite när alla höll på med förberedelserna, så det kan jag visa redan nu!

  Det var alltså 20 år sedan som Gunilla som äger frisörsalongen Creative Zone i Uppsala vann VM i Lodon. När hon berättade hur det kändes när dom ropade upp hennes namn som vinnare, att vara den allra bästa frisören i hela tävlingen, då önskade jag att jag var mer tävlingsmänniska än vad jag är. Gud så kul om man skulle vinna någonting så stort någon gång! :) Men det är ju svårt om man aldrig tävlar hehe.

  IMG_5659_111

  Här stod jag hela dagen och gjorde partysminkningar på rullande band! Alla hade olika outfits och skulle ha olika sminkningar så det var superkul :) 11 modeller var det totalt och jag sminkade allihopa!

  frisör-creative-zone-uppsala

  - Annons -

  Åsa och Gunilla som jobbar för fullt med uppsättningarna!

  IMG_5680_111

  Visst blev hon fin i den här blåa sminkningen? Den glittrade jättemycket i verkligheten också. Hon såg lite ut som Elsa i Frozen :)

  jubileumskväll-creative-zone

  Alla modeller fotades av fotografen Juliana Fälldin, så dom bilderna bjuder jag på sen när dom är klara!

  Tycker ni också att fotografen är lik mig? Kanske svårt att se bakifrån hehe men det var nog sättet vi stod och rörde oss på som många tyckte var lika, till och med Frida som känner mig sen bebistiden trodde att hon var jag först haha. Har dock ingen bättre bild än denna, men i ansiktet var ni nog inte så lika tror jag :)

  IMG_5696_111

  Jag efter modevisningen, fick en ros av gulliga Gunilla!

  Min look var en stram knut och glasögon, jag kände mig så virrig så jag ville kompensera upp det med att se lite klok ut. Plus minus noll liksom ;) Det är ju ingen som vet att min syn är topnoth och att det bara är fejkbrillor hihi.

  Min knut höll sig så där stram och perfekt hela dagen förresten, utan att småhår lossnade och blev flygiga vilket alltid händer mig annars. Måste tipsa er om den hårsprayen inom kort! :)

  - Annons -

  IMG_5706_111Frida var på plats och minglade runt med mig också, och sen avslutade vi kvällen med ett glas rosé på Stationen innan det blev hemgång.

  En fartfylld och underbar dag på jobbet som makeup artist helt enkelt! Jag visar er bilder på alla fina uppsättningar sen när de är klara, alla var så himla fina! Alla på Creative Zone är såå duktiga, kan verkligen rekommendera dom! :)

  Kram på er!!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  7 KOMMENTARER

  1. Din blogg har börjat laddas sjukt segt :( Verkar som att du laddar upp stora bilder? Ett tips är att förminska dom så går det snabbare :) Älskar din blogg, du är superduktig! Kram.

   • Tack för att du säger till! Mina bilder är lika stora som vanligt, det är Finest som krånglar (suck, hehe) men jag kan göra dom lite mindre tills Finest tar sig i kragen och fixar alla problem! Vad kul att du gillar bloggen för övrigt, det värmer :) Kraaam!

  2. Hej duktiga tjej!
   Jag har en fråga, då du far ut på sminkjobb använder du ditt eget smink eller finns det på plats att låna för dig?
   Tänkte mest på alla olika hudtoner och hygieniskt ?
   Kanske en knasig fråga ;)
   Kram kram Linn

   • Heej! :) Jag använder mitt eget smink, men jag har en uppsättning grundsmink och sådant som jag bara använder på kunder, och jag har många sminkborstar så att jag kan sminka många på en gång och ändå ha fräscha borstar. Men vissa ögonskuggor och sådant använder jag både på mig själv och på kunder, och detta är jag ju medveten om när jag sminkar mig själv så jag är alltid noggrann med hygienen även hemma :)

    • Hej och tack för svar :)
     Jag förstod nästan att du har ett stort sminkförråd ;)
     Jag fick en allergisk reaktion en gång och sedan dess har jag varit rädd att använda mitt smink på andra, men ögonskuggorna har jag nu börjat använda om jag får det hedrande uppdraget att sminka någon.

     En till liten fråga, jag tycker det är svårt att få ögonskugga på borsten, det vill liksom inte fastna så mycket skugga.
     Har du nått tips, eller har jag bara dåliga borstar

     Kram på dig!

     Och tack för snabb leverans, jag beställde av dig och nästa dag var varorna i postlådan!
     Och jag bor i Norrland! Tack! <3

     • Vissa ögonskuggor kan vara svårare att hämta upp med borsten än andra, men har du det problemet med de flesta ögonskuggorna så är det nog borsten som är felet! Jag märker ganska stor skillnad beroende på vilken ögonskuggsborste jag använder, en för platt och hård/kompakt borste kan vara svår att få upp skugga med och det samma gäller en för mjuk. Testa en borste som är lite fluffig med fortfarande ganska kompakt :)

      Superkul att du är nöjd med din beställning, det gör mig jätteglad!! :)<3

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish