Julklappstips från Sephora!

  - Annons -

  Förra veckan fick jag världens sötaste pressutskick med julklappstips från Sephora! Så fina produkter!

  Jag har inte testat alla produkterna än men jag gillar märkena Too Faced och Formula X och eftersom julen snart är här så tänkte jag visa dom för er ändå så ni hinner handla dom i julklapp till någon ni tycker om. Eller till er själva ;)

  img_2394_111

  Det första som jag skådade i paketet var detta kit från Too Faced – The Chocolate Shop Gift som innehåller flytande läppstift, mascara, ögonskuggsprimer och en STOR palett med 21 ögonskuggor, en highlighter, ett rouge samt en bronzer! Bästa kombon, man kan göra allt med denna! :)

  img_2396_111

  - Annons -

  Hur fint?! ♥

  img_2404_111

  Jag har gjort en sminkning med ögonskuggorna Huckleberry och Pound Cake som jag ska visa er inom kort, såå fina skuggor! Ville inte tvätta bort sminkningen sen! :)

  img_2410_111

  Ögonskuggsprimer har jag testat förut och tycker om den jättemycket! Mascaran och läppstiftet har jag också testat förut men inte satt på prov ordentligt.

  Hela kitet kostar bara 550:-, och det är ju rena rama fyndet för så här mycket fina produkter!

  img_2416_111

  Det andra kitet är Formula X – X in the City som är en liten stad med 10 mini-nagellack i jättefina färger! När man tog ut det ur den genomskinliga förpackningen så kunde den inte stå bra dock, därför var den lite svår att fota. Men hur som helst jättefin!

  img_2423_111

  På baksidan av varje “byggnad” med nagellack så kan man skriva “till” och “från”, perfekta julklappen :) Superbra om man ger det till en familj också! Skriva exempelvis “Till familjen Rönnblad” på julklappen och sedan “Till Helena” “Till Mia” “Till Malin” “Till Linda” på baksidan av varje del. (Ja det är mina systrars namn haha).

  - Annons -

  img_2428_111

  Titta så fina färger!! ALLA är jättefina! Vilken tycker ni mest om?

  img_2435_111

  Dom glittriga färgerna och den röda är absolut mina favoriter ♥

  Formula X-kitet kostar 300 kronor, så 30:- per nagellack och fyra julklappar i samma. Kap Båda kiten finns som sagt att köpa på Sephora.

  Är det många som är klara med alla julklappar redan? Jag har inte ens börjat än! *Skäms*

  Kram på er :)namnlogo

  - Annons -
  Föregående artikelAudrey Hepburn Makeup Tutorial
  Nästa artikelNy blogg-header!
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish