Ny blogg-header!

- Annons -

Nu har bloggen lite nytt och fräschare utseende! Vad tycker ni? :) Jättekul med respons!

Det var en hel dag i photoshop för att få till alla fem armar i spegelbilden kan jag tala om haha. Jag är egentligen inte duktig i photoshop och hade en fotograf som vet hur man “ska” göra sett mig jobba så hade hen nog dunkat huvudet i väggen av frustration haha. Men det är precis som med smink – det är inte vägen dit som spelar roll utan att slutresultatet blir bra ♥

Jag har inte ändrat designen i bloggen mer än bytt bilder och färger, men det gör extrem skillnad :)

Bannern under headern där det står “Imakeyousmile.se i samarbete med Creativemakeup.se” är egentligen enbart för att slippa markera ut alla länkar som går till min egen webshop. Så att det blir rätt rent lagmässigt. Det är inte annonslänkar men all reklam som går till min egen hemsida gills som sponsrade eftersom det gynnar mitt företag.

Jag tycker hur som helst att det känns väldigt fräscht och fint här inne nu! Hoppas ni tycker det också :)

- Annons -

helena-ronnblad-header

Puss på er!

sidfot-namnloggo

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

2 KOMMENTARER

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish